Met Tix.nl naar Budapest vanaf €80

0 ervaringen

Met Tix.nl naar Budapest vanaf €80?Wel eens een stedentrip gemaakt naar Boedapest? U kunt nu met Tix.nl naar Budapest vanaf €80. Klik op de oranje button voor meer informatie. De vanaf prijs zult u dan per maand kunnen bekijken. Bij Tix.nl boekt u voordelig uw tickets voor vakantie en uw stedentrips. Betalen gaat gemakkelijk via creditcard en iDEAL. Men betaalt het liefst via iDEAL, omdat niet iedereen een creditcard bezit en dat hoeft op deze manier ook niet. De hoofdstad van Hongarije telt maar liefst 1.7 miljoen inwoners en is daarom ook de grootste stad van het land. Budapest is gelegen aan de Donau en trekt jaarlijks miljoenen toeristen. 

Budapest in het najaar bezoeken

In Budapest kunt u uw hart ophalen wanneer u door het centrum wandelt. Het is voorzien van statige gebouwen, en veel auto’s zult u er niet tegenkomen. Dit heeft te maken met het feit dat het centrum veel autovrije gebieden heeft. Prefereert u de rust? Dan wandelt u door stadsdeel Buda en neemt u een kijkje in de Burchtwijk. Behoefte aan museums? Budapest heeft er meerdere. Zo zijn er voldoende winkelstraten waar u uw shoppershart kunt ophalen. Probeer ook eens de Hongaarse cuisine, de keuken van Hongarije is gemixt met andere Europese keukens. Voor iedere smaak wat wils dus.

Hongarije en Wellness

Waar Hongarije ook om bekend staat wat misschien niet iedereen weet zijn de badhuizen. Zij bieden liefhebbers van de Spa een prachtige Wellness ervaring. Zo komt u na een lange dag slenteren door het centrum pas echt tot rust. Een goede tip is om een toeristenkaart aan te schaffen dat ook wel de Budapest Card wordt genoemd. Zo kunt u gratis de belangrijkste museums bezoeken. Verder biedt de Budapest Card ook gratis gebruik van het openbaar vervoer, en kunt u met deze zelfde kaart ook gratis het St. Lukacs badhuis betreden. De Budapest Card kunt u het beste voor vertrek online reserveren. Zo betaalt u minder.

Wilt u met Tix.nl naar Budapest vanaf €80?

Ondanks het feit dat Budapest zo’n grote wereldstad is ligt het niet eens zo ver vanaf Nederland. Binnen anderhalf uur land u al op de luchthaven van Budapest. En in minder dan een uur zit u al in het centrum. Is uw interesse voor Boedapest gewekt? Check dan de aanbieding van Tix op Aanbiedingen.com. Welke vakantie of reis die u ook zoekt, bekijk altijd even het aanbod op onze website. Wie weet vindt u dankzij Aanbiedingen.com wel die ene stedentrip of zomervakantie.

Schrijf een review