Margriet Zomeractie: 10 nummers voor €39,95(i.p.v. €113,55) + All-time Favourites tas GRATIS!

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Het blad Margriet is niet meer weg te denken. Dit blad heeft miljoenen lezers door de tijden heen voorzien van informatie betreffende Gezond leven, Lifestyle, Mode Beauty, Reizen, Culinair en nog andere leuke items. Margriet legt de focus daarbij op vrouwen van alle leeftijden. Het is een medium opgericht, speciaal om vrouwen op een creatieve manier van informatie te voorzien. Het geheel jaar door lekker lezen. En voor de zomer komt het nog beter uit in prijs met de Margriet Zomeractie.

Lekker liggen op de bank en lezen

Margriet heeft vanaf 1942 tot aan heden veel vrouwen voorzien van ontelbare uren leesplezier. Ook worden er regelmatig onderwerpen behandeld die ‘gevoelig’ liggen bij de vrouw. Er zijn vaste rubrieken die verschillende onderwerpen behandelen speciaal voor en over de vrouw.  Dit blad leeft echt mee met vrouwen die allerlei situaties meemaken. Bekende vaste rubrieken zijn onder andere: ‘Culinair’, ‘Praat Mee’, ‘Met de dokter op pad’,’ Lekker aan het werk’, ‘Kan deze relatie gered worden gered?’ , ‘Mijn Moeder & Ik’ en nog meer. U bent toch veel eens betrapt op de bank met Margriet in de hand? Diep ingezonken in de verhalen. Of niet? Daarnaast zij er ook strips waarom u best kunt lachen. Onder andere Donald Duck, Familie Achterop, Ukkie, Betty Boop en Broer Konijn hebben door de tijden heen de lachspieren aan het werk gezet.

U merkt het zelf. Margriet heeft door de tijden heen tot aan heden een unieke blend van informatie, verhalen, advies, recepten en ook nog vertier op papier kunnen zetten. En dat zal de komende periode niet veel aan veranderen. Integendeel probeert dit blad altijd voordeliger op de schappen te komen. Zo ook nu met de Zomer campagne.

Margriet Zomeractie: 10 nummers voor €39,95(i.p.v. €113,55) + All-time Favourites tas GRATIS!

Nog niet op de hoogte van de Zomerse campagne bij Margriet? Wel bij deze dan die informatie. Deze zomer mag u op 10 nummers van Margriet abonneren voor €39,95 in plaats van €113,55. Ook krijgt u ook nog een ATF roomwitte tas met zwarte strepen (t.w.v. €69,95) cadeau! Ja, u krijgt het geheel GRATIS.

Andere zaken die horen bij dit abonnement zijn onder andere: digitaal lezen, GRATIS thuis bezorgd en ook de mogelijkheid om het abonnement eenvoudig op te zeggen. Ervaar ook hoe het is om Margriet te lezen.

Schrijf een review