MARC O’POLO trakteert online shoppers op GRATIS VERZENDING

Geldig vanaf tot

MARC O’POLO trakteert online shoppers op GRATIS VERZENDING
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Voor degenen die MARC O’POLO nog niet kennen is dit een uitdaging. Ontdek deze webshop en leer de cultuur achter deze shop. We zullen alvast de sluier een beetje lichten voor u. Waarvoor staat MARC O’POLO? MARC O’POLO verkoopt kleding van hoogwaardige kwaliteit met neo-moderne ‘look’. Er wordt veel tijd gestopt in het vervaardigen van de producten en men gebruikt ook nog veel natuurlijke materialen. Dit maakt dus het verschil in grote lijnen tussen de andere ‘brands’ en deze ‘brand’ met Scandinavische roots. MARC O’POLO wilt iedereen die de kleding aankoopt het gevoel van vrijheid in stijl laten ervaren.

Lente-/Zomercollectie van MARC O’POLO

Ook voor de aankomende seizoenen heeft MARC O’POLO een heleboel geplaatst in het assortiment. Dames, heren en ook de kinderen zullen met het dragen van hun kleding zeker veel bekijks krijgen. Natuurlijk gaat het meer om de persoon die de kleding aan zal doen. De kleding zal u als drager zeker een grote mate van vrijheid bezorgen. U heeft nu ook de gelegenheid om dit te ervaren. Bezoek de webshop, bekijk de collectie en bestel tegen scherpe prijzen.

 

Gratis verzending

De komende dagen en wel tot en met 19 mei 2019, mag u na het online shoppen een EXTRA verwachten van MARC O’POLO. Al hetgeen u heeft besteld krijgt u gedurende deze dagen voor niets tot aan huis geleverd. Beter gezegd: u mag profiteren van GRATIS VERZENDING gedurende deze dagen. U krijgt dus alles tot aan huis geleverd op kosten van MARC O’POLO. Bestellen maar!

Reageer