Maak moeder blij met een giftcard van Wellness Giftcard

Geldig vanaf tot

Maak moeder blij met een giftcard van Wellness Giftcard
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

We kennen het allemaal, lange dagen aan het werk en dan nog de klusjes thuis doen. Na dit alles gedaan te hebben bent u totaal u geput. Heeft u ooit eens aan gedacht hoe de moeders het klaarspelen? Een moeder is vaak het langst bezig binnen het gezien om er zeker van te zijn dat alles goed geregeld is voor de volgende dag. En daarnaast maken ze geen onderscheid tussen normale dagen of zon/feestdagen. Daarom mogen ze best wel goed verrast worden. Wellness Giftcard heeft een leuk idee om de moeders in de watten te leggen.

Valentijn 300x300

Volledig ontspannen met een Wellness Giftcard

Moeder verdiend zeker wel een dagje voor zichzelf. Gewoon helemaal alleen lekker ontspannen. Wellness Giftcard stelt u in de gelegenheid om uw moeder, vrouw of zichzelf in de watten te leggen. Flink ontspannen bij een wellnessresort naar keuze. Lekker genieten in de sauna of  andersoortig genot bij een andere beauty- of wellnessfaciliteit mag u niet ontberen. Daarom mag u via Wellness Giftcard genieten bij de mooiste wellnessresorts die België en Nederland kennen.

De Moederdagactie van Wellness Giftcard is danig op afgestemd. Bij een aanschaf van een card met een minimale waarde van €25,- krijgt u een EXTRA van €5,-. Bij elke card die u aanschaft vanaf de minimale waarde krijgt u de EXTRA toegekend. Verras moeder met een Wellness Giftcard.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Maak moeder blij met een giftcard van Wellness Giftcard
Gemiddeld 10 op basis van 5 reviews

Reageer