0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:
success 100%

Bent u aan het bouwen of aan het renoveren? Gaat u nieuwe verlichting plaatsen of wilt u aanpassingen plegen aan de verlichting in huis/op kantoor? Raadpleeg dan de onbetwiste specialist in licht en interieur, LIGHTBRANDS! Deze winkel voorziet in onder andere binnenverlichting, buitenverlichting, lichtbronnen en ook onderdelen. Van installatie tot vervangen wordt gedekt door LightBrands.nl. Verder werkt LightBrands volgens een bepaalde filosofie: mooi hoeft niet duur te zijn. Dat ziet u ook terug in de prijs/kwaliteit verhouding. Ook doet LightBrands regelmatig iets terug voor hun trouwe klanten. Dit keer doen ze iets terug in de vorm van een kortingsactie. LightBrands geeft namelijk tijdens de actie 20% discount op FLOS verlichting. Bekijk de collectie aan FLOS verlichting. Wie weet zit uw toekomstige verlichting ertussen?

Lightbrands actie: 20% discount op FLOS verlichting

In Nederland is LightBrands vertegenwoordiger van vele topmerken verlichting. De producten van de designers vinden zo hun weg naar de klant. Zou u geen lamp van Ogersby of Antonio Citterio in huis willen? De namen zeggen u misschien net veel, maar na de collecties bekeken te hebben zult u zeker bekoord zijn. Zo zijn er nog tal van designers en topmerken opgenomen in het assortiment van LightBrands.nl.

Zo behoort verlichting van ‘t grote Italiaanse merk FLOS ook tot het assortiment van LightBrands.nl. Velen in de top van de designwereld leveren designs aan het merk FLOS. Een paar van deze inventieve internationale ontwerpers zijn onder andere Patricia Urquiola, Philippe Starck, Jasper Morrison en ook de Nederlandse Marcel Wanders. En dan de deal: u krijgt een 20% discount op ALLE FLOS verlichting. Tot en met 2 december 2019 mag u dus op zeer veel lampen besparen. Het geld kunt in dan weer anders inzetten bij de inrichting of dergelijke. Maar dat is niet alles! In het geval uw bestelling een waarde van boven de €50,- is, krijgt u deze ook nog middels GRATIS verzending. Wanneer besteld u?

Shoppen via LightBrands kent veel voordelen

Veel zaken geven aan dat ze de beste producten, service en dergelijke verkopen aan de klant. Terecht gezegd, maar welke is voordeliger? LightBrands geeft heel transparant aan hoe ze werken. De voordelen van ‘t shoppen bij LightBrands zijn onder andere:

  • 100% Fabriekgarantie
  • Laagste prijsgarantie
  • Gespreide betaling (GRATIS)
  • GRATIS verzending bij bestelwaarde groter dan € 50,-
  • Originele producten
  • 14 dagen bedenktijd
  • Beveiligde betaling ( iDEAL, PayPal, VISA, MasterCard, SOFORT banking, OverBoeking ed.)

Blijf opm de hoogte van de aanbiedingen van LightBrands.nl via aanbiedingen.com. Er volgen gegarandeerd velen na deze.

Schrijf een review