Libelle start met Kortingscampgane ( 8 nummers voor slechts €19,95)

Geldig vanaf tot

Libelle start met Kortingscampgane ( 8 nummers voor slechts €19,95)
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Lezen en op de hoogte blijven van actuele zaken aangaande uiteenlopende onderwerpen lijkt leuk te zijn. Libelle staat reeds jaren bekend om zulks en zal dat alleen maar verbeteren. Dit wekelijks blad brengt u Ontspanning & inspiratie, Mode & wonen en daarnaast ook Persoonlijke & herkenbare columns. Gewoon een blad waarmee rustig in een hoek kunt zitten en genieten van de daarin verwerkte informatie. Dus zeker een aanrader voor gewillige lezers.

Libelle Kortingscampagne van start

Stap het nieuw jaar binnen met het voornemen om meer te lezen. Beter nog, maakt u het tot een gewoonte om elke week rustig te genieten van uw favoriet blad Libelle. U verdient dat rustig moment. Speciaal om u op weg te helpen heeft Libelle een actie waarbij u maar liefst 8 nummers online kunt bestellen voor slechts €19,95. Dat is zeer meegenomen als u zich bedenkt dat u in principe €33,68 zou moeten betalen normailter ( bijna 45% korting).  Verder houdt deze actie ook in dat u digitaal lezen ook mag genieten.  En tot slot hoeft u zich niet druk te maken over de opzegbaarheid. dat is zeer eenvoudig. Libelle zal u weer laten genieten van een goed blad.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Libelle start met Kortingscampgane ( 8 nummers voor slechts €19,95)
Gemiddeld 6 op basis van 2 reviews

One Response to “Libelle start met Kortingscampgane ( 8 nummers voor slechts €19,95)”

  • Simone Meuter 26 februari, 201923:17

    Ik zou graag het bovengenoemde abo van de libelle willen, 8 nummers voor 19,95. Maar het lukt me niet deze af te sluiten via de site. Hoe gaat dat?
    Bvd

    Reply

Reageer