Libelle start met Kortingscampagne ( 8 nummers voor slechts €19,95)

Geldig vanaf tot

Libelle start met Kortingscampagne ( 8 nummers voor slechts €19,95)
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Lezen en op de hoogte blijven van actuele zaken aangaande uiteenlopende onderwerpen lijkt leuk te zijn. Libelle staat reeds jaren bekend om zulks en zal dat alleen maar verbeteren. Dit wekelijks blad brengt u Ontspanning & inspiratie, Mode & wonen en daarnaast ook Persoonlijke & herkenbare columns. Gewoon een blad waarmee rustig in een hoek kunt zitten en genieten van de daarin verwerkte informatie. Dus zeker een aanrader voor gewillige lezers.

Libelle Kortingscampagne van start

Stap het nieuw jaar binnen met het voornemen om meer te lezen. Beter nog, maakt u het tot een gewoonte om elke week rustig te genieten van uw favoriet blad Libelle. U verdient dat rustig moment. Speciaal om u op weg te helpen heeft Libelle een actie waarbij u maar liefst 8 nummers online kunt bestellen voor slechts €19,95. Dat is zeer meegenomen als u zich bedenkt dat u in principe €33,68 zou moeten betalen normaliter ( bijna 45% korting).  Verder houdt deze actie ook in dat u digitaal lezen ook mag genieten.  En tot slot hoeft u zich niet druk te maken over de opzegbaarheid. dat is zeer eenvoudig. Libelle zal u weer laten genieten van een goed blad.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

3 Responses to “Libelle start met Kortingscampagne ( 8 nummers voor slechts €19,95)”

 • Simone Meuter 26 februari, 201923:17

  Ik zou graag het bovengenoemde abo van de libelle willen, 8 nummers voor 19,95. Maar het lukt me niet deze af te sluiten via de site. Hoe gaat dat?
  Bvd

  Reply
 • Maijer-Koning 23 maart, 201912:33

  Ik wil graag de Libelle aanbieding 8 nr. voor 19.95

  Reply
 • Els Zwaan-Stam 26 maart, 201910:00

  Simone, Ik heb hetzelfde probleem. het lukt gewoon niet. Vorige maand al een kaart opgestuurd. Die komt blijkbaar niet aan. Wel krijg je een nieuwe kaart thuisgestuurd. Het moet toch gewoon kunnen via internet!! Ik ben er klaar mee. Het kost me op deze manier teveel tijd! Leuke aanbieding, die 8 nummers voor 19,95. Helaas moeilijk te bestellen.

  Reply

Reageer