Libelle 10 nummers+ Zomer Vakantieboek €24,99

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Het magazine Libelle is ontzettend populair onder de vrouwelijke bevolking. Menigeen neemt een Libelle ter hand onder het genot van een kop koffie. In het magazine staan tips op het gebied van mode, tuinieren en koken. Ook leest u er interviews die inspirerend zijn. Rubrieken die wekelijks worden gevolgd door de lezer. Even een wekelijks momentje voor jezelf? Kies dan Libelle 10 nummers + Zomer Vakantieboek voor €24,99 ipv van €52,09.

Libelle 10 nummers + Zomer Vakantieboek €24,99

Zo is het Libelle Vakantie boek dik uitgevoerd lees 300 pagina’s door. Maak puzzels en geniet ervan. Ideaal om mee te nemen op vakantie om lekker door te lezen. Libelle werd in 1934 al opgericht speciaal voor vrouwen. De bekende stripverhalen van Jan, Jans en de kinderen worden nog altijd met plezier bekeken. Libelle is sinds de oprichting uitgegroeid tot een groot merk. Zo kunnen Libelle lezeressen elk jaar de Libelle Zomerweek bezoeken. Een ideaal dagje uit. Er komen optreden van artiesten.

Bezoek ieder jaar de Libelle Zomerweek

Ook kun je er producten uitproberen en deelnemen aan workshops samen met je moeder of beste vriendin. Een libelle abonnement is leuk om te ontvangen maar ook om af te sluiten. En nu met een korting van bijna 50% wordt het wel heel aantrekkelijk.

Online goedkoper dan in de winkel

Het libelle magazine is online uiteraard goedkoper dan in de winkel. Regelmatig zijn er kortingen waardoor het aanschaffen van een abonnement wel heel aantrekkelijk wordt. Bij een libelle abonnement krijg je ook korting op de Libelle Bookazine, specials en Libelle puzzelen. Ook bevat het tijdschrift regelmatig kortingen op hotel overnachtingen, wellness en andere leuke uitstapjes.

Interesse in een Libelle abonnement? Klik dan snel op de aanbieding en sluit hem vandaag nog af. Dan ontvang je binnen een week de libelle in de bus en kan het lezen en genieten beginnen. Aanbiedingen.com laat elke dag duizenden aanbiedingen zien van bekende websites en merken. Houdt de website dan ook regelmatig in de gaten voor nieuwe deals.

Schrijf een review