Libelle 1-jarig abonnement + cadeau (€ 16,50 p/mnd)

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Soms is het nodig om als vrouw het advies en ervaringen van andere vrouwen tot zich te nemen. Daardoor heeft u een leidraad hoe om te gaan met bepaalde situaties. Libelle is een weekblad geschreven door vrouwen voor vrouwen. Dit weekblad heeft een Vlaamse oorsprong en is door de jaren ook overgebracht naar Nederland. Dit weekblad brengt u veel informatie op maatschappelijk, psychologisch en huishoudelijk vlak. Daarnaast mag gaat u ook nog uren genieten van persoonlijke verhalen, interviews en ook reportages. Veel leesgenot in het verschiet dus. Wilt u dat ook genieten?  Kies dan voor een Libelle 1 -jarig abonnement + cadeau naar keuze  voor slechts € 16,50 p/mnd. Deze leuke aanbieding mag u niet aan zich voorbij laten gaan. Aanbiedingen.com plaatst daarom ook deze deals steeds weer. 

Libelle 1-jarig abonnement + cadeau naar keuze (€ 16,50 p/mnd)

Het weekblad Libelle brengt de dames elke week weer steevast informatie aangaande mode, lichaamsverzorging, gezondheid, wonen, eten & drinken, toerisme en ook nog tips die te maken hebben met het gezinsleven. U haalt als vrouw genoeg informatie uit en krijgt kneepjes door die u leren omgaan met de stress die komt met uw druk leven. Vrouwen maken veel mee verdienen ‘t om wat voorkennis te hebben van bepaalde zaken. Kunt u deze hulp en/of tips goed gebruiken? Dan wordt het tijd om een abonnement op Libelle te pakken. Nu betaalt u voor een Libelle 1-jarig abonnement slechts € 16,50 p/mnd (was €19,87). Maar dat is niet alles want u krijgt er ook nog een leuk cadeau naar keuze bij.

Libelle bij de tijd met digitaal lezen

Libelle wordt vanaf 13 april 1934 gedrukt en heeft al de jaren vrouwen tussen de 25 en 54 jaar aangenaam bezig gehouden. En dat nog steeds. Vandaag an de dag is het leven flink aangepast. De vrouwen zijn door de jaren heen ook gaan groeien. Naast het drukke gezinsleven, werken en studeren ze ook nog. Dat betekent dat ze niet zoveel tijd meer hebben om in een hoekje te zitten thuis en te lezen. Ze zijn meer over straat, op kantoor of op college. Libelle wilt ze de ‘me time’ niet ontnemen. Vandaar dat u bij dit abonnement ook digitaal lezen bij krijgt. U kunt dan even tussendoor op uw tablet, pc of telefoon lezen.

Bestel Libelle en ontvang uw cadeau naar keuze

Libelle heeft tal van abonnementen klaar liggen die flink zijn afgeprijsd en waaar u ook nog andere voordelen bij krijgt. Daar kunt u bijvoorbeeld Digital lezen en cadeaus mee rekenen. Bij het 1 jaar abonnement van Libelle krijgt u 54 edities, digitaal lezen en heeft u keuze uit 1 Bruine Burkely schoudertas, 1 Zwarte Rugzak Burkely, 1 Ittalia braadpan Sarpaneva (3L) of 1 Ariane Inden pakket. U selecteert zelf welke variant u het geschikst vindt. Voor de rest rest ons nog om u veel leesplezier toe te wensen.

Schrijf een review