Leer een nieuwe taal tijdens NHA Zomer campagne

Geldig vanaf tot

Leer een nieuwe taal tijdens NHA Zomer campagne
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Te oud om te leren zijn we nooit. U moet er alleen tijd voor vrij maken en de geschikte instantie zoeken. Met de hedendaagse technologie is het ook een stuk makkelijker om een studie op te pakken. Veel mensen doen online een geaccrediteerde opleiding en vijzelen zo hun portfolio op. Een instutuut met ruime ervaring in het geven van opleidingen is NHA Thuisstudies. NHA is reeds 80 jaar bezig met het opleiden van Nederland tegen niet onaardige prijzen. Niet overal hangt er een hoog prijskaartje aan een goede opleiding. NHA bewijst het keer op keer weer dat u ook goede educatie kunt genieten tegen een heel schappelijke prijs. Nu loopt er bijvoorbeeld een NHA Zomer campagne.

Welke studies kunt u volgen via NHA?

NHA heeft tal van studies waaruit u kunt kiezen. U heeft keus uit onder andere Beroepsopleidingen, Taalcursussen, Hobbycursussen, VMBO/HAVO/VWO en u kunt zelf leren hoe uw eigen bedrijf van de grond te krijgen. Meer dan genoeg kennis en ervaring om de overdacht te doen aan u. Wilt u u uw kennis wwer bijschaven? Zoek dan de studie waarin u interesse vertoont op bij NHA en schrijft u zich dan in.

Kies zelf uw studieplek

Studeren aan NHA geeft u het gemak om zelf uw studieplek en tijd te kiezen. U bepaalt zelf waar u wilt studeren en welke tijd daarvoor geschikt is. Dat is het voordeel van een digitale leeromgeving. U kunt ongedwongen studeren en toch nog een mooie toekomst genieten met uw dilpoma’s of certificaten op zak.

NHA heeft voor vrijwel een ieder een passende studie of cursus die online te volgen is. Er zijn meer dan 500 opleidingen waaruit u kunt kiezen. Dat is het voordeel van het studeren aan één van de grootste opleiders van Nederland. Doorloop zodra  u tijd heeft de totaliteit aan studies en opleidingen en kies snel het beste welke u aantrekt.

Waarom studeert iedereen bij NHA?

NHA heeft tal van voordelen welke studeren online aantrekkelijker maakt dan voorheen. Enkele voordelen zijn onder andere:

  • 80 Jaar ervaring in het geven van thuiscursussen
  • Altijd persoonlijke begeleiding
  • Uw tempo bepaalt u altijd zelf
  • 15 Dagen proeflessen draaien
  • 50% Korting op het lesgeld
  • Niet gelukt om te slagen? Dan krijgt u het lesgeld dan terug!

Leer een nieuwe taal tijdens NHA Zomer campagne

Heeft u deze zomer een buitenlandse vakantie geboekt? Gaat u naar streken van waar u de talen niet machtig bent?  Geen probleem. Doe voor vertrek nog even snel een paar taalcursussen door middel van luister- en spreekoefeningen. Op deze manier krijt u al heel snel het gevoel voor de taal en zal het uitspreken van de woorden ook wat vlotter kunnen lopen. Bekijk de verschillende taalcursussen met deze mogelijkheden en volg ze. Communiceer straks veel vlotter met de lokale gemeenschap.

Schrijft u zich tot 28 juni 2019 in? Dan mag u van NHA ook nog een GRATIS cadeau uitzoeken. Er valt te kiezen uit de gratis 9 inch Tablet + Toetsenbord, Basiscursus Fit en Gezond Leven en ook uit een gratis Activity Tracker. Meer dan genoeg om uit te kiezen.

 

Reageer