Lebara Bel Sms Data onbeperkt €25 p/mnd

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Zo! dat is nog eens een aanbieding van Lebara. Lebara Bel Sms Data onbeperkt voor maar €25 p/mnd. Wel bent u uiteraard gehouden aan de fair use policy. Dus betekent onbeperkt eigenlijk niet onbeperkt. Voor data geldt dat u onder de 9000 MB per maand blijft. Maar dat is al ontzettend veel data. Daar hebben de meesten ook wel genoeg aan. 

Lebara Bel Sms Data onbeperkt €25 p/mnd

Een onbeperkt abonnement kent dus wel een plafond. De provider vind 3000 belminuten per maand acceptabel. En niemand belt dan ook echt een uur per dag of zelfs meer. Komt men wel over de Fair Use policy heen dan kan Lebara uw diensten opschorten of zelfs beëindigen. Vaak denken mensen wel genoeg te hebben aan een abonnement met een vast aantal minuten per maand. Deze groep betaalt dan in de regel alsnog te veel. Een dergelijk abonnement zoals Lebara hier aanbiedt zou dus geschikt kunnen zijn.

Is dit de goedkoopste sim only?

De looptijd van dit abonnement bedraagt 24 maanden. Daarvoor is alleen een goed werkende telefoon nodig. De gemiddelde kosten voor een sim only abonnement bedragen tussen de €10 en €20 per maand. Maar meestal zit hier ook een aantal belminuten en sms’jes bij in. Dan zou u dus met Lebara Bel Sms Data onbeperkt goedkoper uit kunnen zijn. Het is dus de overweging waard.

Sim only kiezen of abonnement met toestel?

Sim only wordt de laatste jaren vaker gekozen dan een abonnement mét toestel. De verplichting bij laatstgenoemde abonnement is voor velen vervelend. Zij betalen liever zelf de telefoon uit eigen zak en kiezen hierbij dan nog een goedkoop sim only abonnement. En waarom ook niet? Een abonnement met toestel betekent ook dat men een krediet aangaat. Dat zou nog wel eens nadelig kunnen werken bij het aanvragen van een hypotheek. Het leenbedrag kan hierdoor lager uitvallen.

Daarom kunt u beter alle sim only deals doorzoeken en kiezen voor een sim only abonnement. Aanbiedingen.com laat altijd de nieuwste Sim only aanbiedingen en kortingen zien.

 

Schrijf een review