Le Ballon Sale: 50% discount on inventory

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Op zoek naar leuke dameskleding en schoenen? Of wilt u juist uw vriendin, vrouw of moeder verrassen? Dat is me een uitdaging soms. Tenminste als u nog geen ervaring met Le Ballon heeft. U zult direct ervaren dat shoppen echt niet zo een uitdaging hoeft te zijn. Le Ballon zorgt ervoor dat u voorzien wordt van de nieuwste dameskleding en schoenen tegen de allerlaagste prijzen. Het is echt niet moeilijk om een keus te maken bij Le Ballon, voor ieder stijl is er iets te vinden. De komende weken mag u zelfs extra voordelig shoppen. Le Ballon stuurt u dus in de richting van ‘t besparen op uw aankopen online. Tijdens de Le Ballon Sale geniet u 50% dicount on inventory. Even kijken wat de actie inhoudt?

Le Ballon Sale: 50% discount on inventory

Tijdens de Le Ballon Sale: 50% discount on inventory, gaat u aardig kunnen besparen. Tot en met de tweede week in januari 2020 gaat het geheel assortiment aan dameskleding en schoenen bij Le Ballon over de toonbank voor slechts 50% van de prijs. Zoveel korting geniet u niet snel op de laatste collecties dameskleding en schoenen elders. Bij Le Balllon dus wel. Profiteer!

Le Ballon als bron van inspiratie

Uw kleding kan vaak genoeg een beetje over uw persoonlijkheid vertellen. Maar niet altijd komen we er helemaal uit. Le Ballon probeert daarom mensen/bezoekers ook een beetje te inspireren. De nieuwe stijlen kleding en schoenen worden aan u gepresenteerd, waardoor u ook een kijk heeft van wat in is en wat bij u zou kunnen passen. Le Ballon laat u de mode zien en ‘voelen’. Dat kan maken dat u toch het besluit neemt te gaan buiten uw comfortzone, omdat het u staat.

Voordelig shoppen geen valse belofte

Le Ballon geeft u de garantie dat het shoppen altijd voordelen met zich mee brengt. Los van de acties de aangeboden worden om de zoveel tijd, zijn er ook andere voordelen die u kunt genieten bij Le Ballon. Een paar van deze voordelen zijn onder andere:

  • Gratis afhaalservice in de winkels van Le Ballon
  • Korte levertijd van de bestelde items (1-4 werkdagen)
  • 14 dagen bedenktijd bij het bestellen van goederen
  • AfterPay- tot een bedrag van € 500,- kunt u achteraf betalen
  • Shoptegoed spaaroptie
  • Retourservice voor slechts € 3,95 
  • Gratis retourneren in de winkels van Le Ballon

Dames bekijk dus vandaag nog bij Le Ballon de mooiste kleding & schoenen van de leukste merken (Cross Jeans, Bull Boxer, Geisha, Freequent, K-Design, Key Largo, Le Ballon en anderen).

Schrijf een review