0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:
success 100%

Nederlanders zijn bezige bijen. We zijn altijd ‘on the move’ en lopen voorbereid om ons werk te doen. Trouwens dat hoort bij een mobiele professional. De laptop, notebook of andere devices moeten overal mee. Vaak genoeg zijn het devices waarin er aardig in is geïnvesteerd en deze moeten dus heel goed beschermd worden. Er is sowieso een goede case of tas nodig ter bescherming. Lataza.nl kan in deze een uitkomst bieden. Deze shop biedt een variëteit aan laptoptassen aan die van zeer goede kwaliteit zijn.

Laptoptas als accessoire voor uw school, werk of privé

Om uw kostbare laptop of noteboek te dragen heeft u zeker een stevige tas nodig. Zo een tas heeft meestal speciale bandjes om uw laptop of notebook vast te zetten, waardoor die tijdens uw bewegingen niet verschuift in de tas. Natuurlijk zou het wel volgens een bepaalde stijl mogen. Lataza.nl heeft een zeer brede en veelzijdige collectie laptoptassen die zeker geen stijl ontberen. Mannen en vrouwen kunnen hun laptoptassen bestellen die gemaakt zijn  van kwaliteit suède, leder en katoen. Deze zijn te vinden in de stijlen chic en sportief tot en met hip en trendy.

De tassen van Lataza.nl zijn verder ook nog heel goed bestand tegen de verschillende weersinvloeden. Uw laptop zit dan goed opgeborgen in de daarvoor bestemde ruimten in de tassen en u heeft daarnaast ook nog andere opberg-/insteekvakken voor andere accessoires. We zijn ervan overtuigd dat uw nieuwsgierigheid al gewekt is en nodigen u dus uit om de collectie bij Lataza.nl te bekijken online.

Lataza Back2School actie: 10% korting op alles!

Binnenkort is de zomervakantie voorbij en is het tijd om de schoolbanken weer te vullen. Ook de docenten zullen weer aan de slag moeten. En zoals we zelfs ervaren is een laptop niet meer weg te denken. Speciaal voor degenen die naar school of het werk gaan en een nieuwe laptoptas nodig hebben heeft Lataza.nl een actie waarbij u 10% korting krijgt op ALLES. Naast op de tassen dus ook op de hoezen van de Apple toestellen . U bezoekt simpelweg de shop, kiest uit wat u wilt en gebruikt bij het afrekenen de promotiecode: Back2Work. Bezoek deze webwinkel en haal uw voordeel uit.

Schrijf een review