Laat uw prinsesje lopen op goede sandalen van Sandalenshop.nl( voor €49,-)

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Het lekker weer buiten en zou handig zijn om snel in een sandaal te stappen om op pad te gaan. Natuurlijk moet het een sandaal zijn die lekker om uw voeten zit en ook de nodige comfort geeft tijdens het lopen. Dan moet u wel de juiste sandalen aanschaffen. Sandalenshop.nl heeft voor alle voeten wel een paar geschikte sandalen. Die garantie krijgt u! Sandalenshop.nl is de webshop van de Birkenstockstore. En iedereen weet dat Birkenstock voeten kent.

Ruim assortiment aan Birkenstocks

Sandalenshop heeft een ruim assortiment aan Birklenstocks van verschillende modellen waaronder de modellen Boston, GIzeh, Arizona, Florida, Amsterdam, New York, Milano, Rio, Pisa, Mayari, Kairo en anderen. Daarnaast bent u er ook terecht voor andere merken voetenbedekking waaronder PANAMA JACK, TEVA, TONI PONS en ook WARMBAT. Echte merken die uw voeten goed bedekken en beschermen.

Laat uw prinsesje lopen op goede sandalen van Sandalenshop.nl( v.a.€49,-)

Regelmatig heeft sandalenshop.nl een actie voor haar trouwe klanten. Dit keertje is het een actie op meisjes Birkenstocksandaaltjes. En wel het model RIO. Wat houdt deze actie in? Normalter gaan sandalen van dit model voor een bedrag van €57,95 over de toonbank. Maar daar mag u tote en met 27 juni 2019 een bedragje vanaf trekken. Tot en met die datum mag u de sandaaltjes voor uw prinses online bestellen voor slechts €49,-. Het model is online te bestellen in de volgende varianten RIO KIDS ZILVER, RIO KIDS ZILVER BREED, RIO KIDS METALLIC STONES WIT, RIO KIDS METALLIC STONES PINK, RIO KIDS HOLOGRAM ZILVER, RIO KIDS ORIENTAL MOSAIC ZWART en nog een paar varianten.  Het is zomer dus lekker weer om met de kinderen op stap te gaan. Beste een paar modellen voor uw prinsesje tegen een super prijs.

Schrijf een review