Kwikfit banden 10 daagse tot 30% korting

0 ervaringen
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Kwikfit banden 10 daagse tot 30% korting 1Nieuwe banden nodig voor de auto? Profiteer dan nu van de Kwikfit banden 10 daagse tot 30% korting. Banden kunnen aardig prijzig zijn. Zo biedt Kwikfit bij all seasonbanden van Goodyear 2e halve prijs. Dat is toch mooi meegenomen. Wanneer we de banden moeten vervangen gaat het altijd meteen om 2 stuks. Zijn Pirelli banden meer jouw ding? Dan krijg je tot 20% korting. En kun je kans maken op 2 tickets voor de GP in België.

Kwikfit banden 10 daagse tot 30% korting en gratis cadeaukaart van Coolblue

Maar er is nog meer voordeel tijdens de Kwikfit banden 10 daagse. Schaf je Continental banden aan dan ontvang je zelfs een Coolblue cadeaukaart tot €50. Hoe meer banden je aanschaft hoe meer meer Coolblue tegoed je ontvangt. Je ontvangt €12,50 Coolblue tegoed per Continental band. Wel zo leuk want Coolblue biedt een enorm assortiment in de online shop.

Goed onderhoud van je banden is aan te raden

Het is als autobezitter van belang dat je regelmatig je profieldiepte controleert. Ook het controleren van de bandenspanning hoort daarbij. Merk je dat je last hebt van trillingen tijdens het rijden of remmen? Balanceer de banden dan bij een bandenspecialist. Banden kunnen ook scheef afslijten in dat geval is het uitlijnen van de auto nodig.

Welke band past het beste bij jouw auto?

Autobanden zijn er natuurlijk in allerlei soorten en maten. Zo zijn er winterbanden, zomerbanden en All season banden. Over het algemeen voldoet een zomerband ook voor het hele jaar. Wanneer er echt sneeuw en ijzel dreigt dan zou een winterband goed zijn. Maar met het klimaat en de omgeving in Nederland is dat meestal niet nodig. Een all season band kun je in elk seizoen gebruiken. Het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat.

Online banden bestellen bij Kwikfit

Online banden bestellen bij Kwikfit is heel eenvoudig. En vooral nu kun je je slag slaan tijdens de Kwikfit banden 10 daagse tot 30% korting. Geef jouw bandenmaat in en zoek door het aanbod van Kwikfit. Je ziet direct hoeveel voordeel je kunt ontvangen. Ook de kenmerken van de band staan omschreven. Welk energielabel de band bijvoorbeeld heeft. En het aantal decibel die de band maakt tijdens het rijden. Klik op de aanbieding van Aanbiedingen.com en ga direct naar de actie.

Schrijf een review