Kwikfit APK All-in €29,95

0 ervaringen

Kwikfit Apk keuring All-inUw auto heeft elk jaar een APK keuring nodig. Dit is bij de wet verplicht om op de autosnelwegen te mogen rijden. Het komt de verkeersveiligheid ten goede, en het is bedoeld om het milieu te beschermen. De APK keurmeester controleert uw voertuig. Het voertuig kan aan de hand van deze keuring goed gekeurd worden of afgekeurd. Is het bijna weer zover voor de jaarlijkse APK keuring? Check dan de aanbieding van Kwikfit APK All-in €29,95.

Kwikfit APK All-in €29,95 combineren met een onderhoudsbeurt?

Tijdens deze keuring loopt de APK meester alle punten na die nodig zijn. Als er kosten uit voortvloeien dan wordt u daar vooraf over geïnformeerd. Het kan zijn dat het voertuig afgekeurd wordt als u deze reparaties niet laat uitvoeren. Plant u een onderhoudsbeurt erbij? Dan is de APK gratis. Op die manier kunt u dus besparen bij Kwikfit. U kunt uw afspraak voor de APK online plannen, de kans is groot dat uw voertuig de dag erna al gekeurd kan worden.

Check uw APK verval datum

Mocht de auto afgekeurd worden? Dan is de herkeuring uiteraard gratis. De APK all-in houdt in inclusief afmelden en wettelijk verplichte roetmeting of de EOBD test. Ook het afmelden is bij de prijs inbegrepen. U hoeft nooit bang te zijn dat Kwikfit reparaties uitvoert zonder uw toestemming. Dit wordt altijd van tevoren met u gecommuniceerd. Weet u niet wanneer uw auto gekeurd moet worden? Op de website van Kwikfit kunt u zelfs uw APK vervaldatum checken. Daarvoor hoeft u enkel uw kenteken in te voeren.

Grote beurt of kleine beurt erbij?

Bij een kleine beurt naast de APK wordt uw olie ververst, het oliefilter vervangen, vloeistoffen worden bijgevuld. Daarbij loopt de APK meester 22 punten na volgens zijn checklist. Zo weet u dat alle belangrijke punten nagelopen worden. Bij de grote beurt naast de APK worden naast bovengemelde punten, ook uw luchtfilter vervangen. Uw interieurfilter worden gecontroleerd. Heeft u een benzine auto? Dan worden uw bougies vervangen. Bij een diesel auto wordt het brandstoffilter vervangen. En controleert de APK meester 95 belangrijke punten ipv 22 punten.

 

 

Schrijf een review