Kwikfit 20% korting op kleine beurt

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Is uw auto weer toe aan een kleine beurt? Nu bij Kwikfit 20% korting op kleine beurt. Het uitvoeren van regelmatig onderhoud op uw auto zorgt ervoor dat u altijd veilig de weg op kunt. Als er eventuele mankementen zijn worden deze sneller opgespoord. Vooral met de winter in zicht is het belangrijk dat de auto een kleine beurt of grote beurt ondergaat. We willen met name onveilige situaties voorkomen. En daarom is een kleine beurt altijd goed om te doen.

Kwikfit 20% korting op kleine beurt

Kwikfit heeft nu momenteel de 2020 weken kortingsactie. Dat betekent dat u dus 20% korting krijgt op een kleine beurt maar ook op een grote beurt. Andere kortingen zoals nieuwe autobanden vallen daar ook onder. De actie is geldig tot en met 22 december. Dus als uw auto toch al een kleine beurt nodig had maak dan snel uw afspraak bij Kwikfit. Een kleine beurt wordt uitgevoerd vanaf €99.

Minstens 20 punten worden gecontroleerd bij een kleine beurt

Bij een kleine beurt wordt uw auto op minstens 20 belangrijke punten onderzocht. Daarbij wordt uw olie ververst. En het oliefilter direct vervangen. Is uw ruitensproeiervloeistof bijna op? Dan ook wordt dit vervangen voor u. Elke auto dient jaarlijks een kleine beurt te ondergaan. Of als uw auto modern is dan geeft het dashboard dit ook aan. Er wordt dan afgeteld op het aantal kilometers. De grote beurt komt na elke 30.000 kilometer die gereden is. Bij een kleine beurt is dat de helft en dus na 15.000 gereden kilometers.

Doe ook een wintercheck voor de auto

U kunt ook kiezen voor een aanvullende wintercheck. Er wordt dan gekeken naar de onderdelen die het meest gevoelig zijn voor pech in de winter. Niets is minder dan met pech komen te staan gedurende de wintermaanden. Zorg daarbij ook altijd dat uw banden voldoende profiel hebben. Dit voorkomt slippartijen of nog erger: Een klapband. Het profiel van uw banden mag niet minder zijn dan 1.6 mm. Uw auto wordt sowieso afgekeurd als het profiel niet goed is. Verder is een slecht bandenprofiel niet wenselijk in winterweer. Uw banden hebben daardoor minder grip.

Klik bovenaan deze pagina van Aanbiedingen.com op de link. Wij brengen u dan naar de pagina van Kwikfit.nl.

 

Schrijf een review