0 Comments
This offer has expired.
Expires:
success 100%

Gaat u met KPN iPhone 7 128GB €40 per maand voor een nieuwe aanbieding? De iPhone 7 mag dan wel een ouder toestel zijn. Maar ze doen het net zo goed als hun opvolgers. En vooral omdat de meeste consumenten de nieuwste iPhones te duur vinden laten wij u deze deal zien. Deze iPhone is voorzien van een 4.7 inch display dus niet te groot en niet te klein. De volgende kleuren zijn te kiezen: Zwart, zilver, goud en rosé goud.

Inhoud abonnement KPN iPhone 7 128GB €40 per maand

De details over het abonnement geven we u ook. U kunt met KPN onbeperkt zorgeloos bellen en smsen binnen Nederland en de EU. Wel volgens de Fair Use policy. Dat houdt in dat u niet elke dag uren belt of smst. Maar daar hebben we met een druk schema niet echt tijd voor. De looptijd is 24 maanden bij dit KPN abonnement. U gaat wel een toestelkrediet aan. Deze kost u €20 per maand en voor het bellen, smsen en gebruik van data betaalt u ook €20. Dat is niet zo gek toch? Bent u nieuwe klant van KPN dan betaalt u eenmalig de aansluitkosten.

Meer iPhone 7 aanbiedingen vergelijken?

Dus is KPN iPhone 7 128GB €40 per maand de moeite waard voor u? Of kijkt u liever ook nog even verder? Meerdere providers bieden natuurlijk iPhone 7 aanbiedingen aan. Dus het is alleen maar verstandig om ook even verder te kijken. Vergelijk desnoods meerdere providers met elkaar. Zo ziet u wie u de goedkoopste deal biedt. De iPhone 7 is een hip toestel. Het gewicht van 138 gram valt reuze mee waardoor deze telefoon fijn in de hand ligt. Het retina display heeft een brede kleurenweergave. Daar zult u achterkomen wanneer u foto’s of plaatjes bekijkt. Verder is dit toestel spat, water en stofbestendig dus kan het wel een stootje hebben. Het kan namelijk voorkomen dat de telefoon per ongeluk met water in aanraking komt. Vis het toestel dan wel snel uit het water.

De camera is 12 megapixels ideaal voor die ene super selfie. Of voor het maken van vakantie kiekjes. Zoom tot 5x in en maak dan jouw ideale foto. De telefoon doet dus echt niet onder voor nieuwere iPhones. Klaar om meerdere telecom aanbiedingen te vergelijken? Check dan de rest van het aanbod op Aanbiedingen.com.

Leave a Reply