0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:
success 100%

SKOT Fashion heeft in verband met het einde van de zomervakantie een heel leuke aanbieding gekoppeld aan een kortingscode. Maar dan moet u welk weten wat SKOT Fashion allemaal doet. Snel een korte uitleg over deze online winkel.

Wat brengt SKOT Fashion aan de man?

Skot Fashion is een ‘brand’ die de focus heeft gelegd op het fabriceren van mannenkleding. Het unieke van deze mannenspeciaalzaak is dat ze UITSLUITEND online hun kleding ( shirts & T-shirts) aan de man brengen. Op deze manier krijgt u de beste prijs voor kleding van zeer hoge kwaliteit. SKOT Fashion handelt ook goed doordacht en transparant. U ziet bijvoorbeeld als klant wat de kostprijs is (opgebouwd) en hoeveel de winstmarge bedraagt.

En dan doet SKOT Fashion een gewaagde , maar goed onderbouwde uitspraak: U betaald namelijk gegarandeerd veel minder voor een shirt of T-shirt vanwege het proces die ze hanteren. Vergelijk dus lekker met de concurrentie.

Duurzaamheid verwerkt in het productieproces

Bij het vervaardigen van de shirts & T-shirts houdt SKOT Fashion zeker rekening bepaalde zaken. De shirts & T-Shirts moeten ten eerste van goede kwaliteit zijn en op een milieuverantwoorde wijze gefabriceerd worden. De shirts & T-shirts worden gemaakt van organisch katoen en hebben knopen van gerecycled cocosnootmateriaal of parels.

Bent u op zoek naar een goede business shirt? Moet het slim fit zijn? Maak dan kennis met de Serious collection voor de beste business shirts. Hoeft het geen strakke shirt te zijn? Maak dan kennis met de Fun collection voor shirts die iets vrolijker aanvoelen.

Houdt u van plain T-Shirts? Dan mag u het assortiment aan T-shirts gerust bekijken. Deze T-shirts kunt u onder de heren shirts aandoen, maar kunnen ook gewoon aangetrokken worden als een ‘basic’ shirt.

Kortingscode vrij gegeven door SKOT Fashion

De zomervakantie is nagenoeg afgelopen. Terug in de schoolbanken of naar het werk. SKOT Fashion heeft speciaal voor de werkende klasse een kortingscode vrijgegeven voor € 20,- . Dat krijgt u dus in de vorm van de Back to Work actie. Wat houdt deze Back to Work actie in? Bij aankoop van een overhemd samen met T-shirt krijgt u tijdelijk een korting van € 20,-. U moet dan wel de speciale kortingscode gebruiken bij het afrekenen. Kortingscode = ‘back2work‘. Wacht wel niet al te lang, want deze actie loopt tot en met 30 september 2019.

 

 

 

Schrijf een review