Kortingsactie op speciale merken bij Spartoo, tot 50% korting

Geldig vanaf tot

Kortingsactie op speciale merken bij Spartoo, tot 50% korting
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Spartoo kleedt u van TOP TOT TEEN en ze maken het weer bekend zodat u dat ook weet. Het totaal gezin komt aan bod. Het assortiment bestaat uit kleding, schoenen & accessoires . De merken die worden vertegenwoordigd door Spartoo zijn merekn die staan voor kwaliteit en exclusiviteit. Daarnaast houdt Spartoo de prijzen zo scherp als mogelijk en heeft ook nog de outlet alwaar u Extra korting geniet bij aankopen.

Schoenen Dames Lage sneakers adidas Originals SUPERSTAR W Wit / BlauwTassen Reistassen The North Face BASE CAMP DUFFEL - M Zwart

Korting van tot 50% op geselecteerde merken

De periode van 14 april 2018 tot en met 20 april 2018 heeft Spartoo een speciale kortingsactie op geselecteerde merken. Tijdens deze dagen mag u profiteren van koopjes op de merken: Adidas, Citrouille et Compagnie, Camper, Kickers & The North Face. U krijgt tot 50% korting op items van de aangegeven items. Daarnaast is de actie van toepassing op alle transacties, maakt niet uit hoeveel u uitgeeft. Als toetje is het ook toepasbaar in combinatie met andere lopende promoties. Profiteer van deze aanbieding.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Kortingsactie op speciale merken bij Spartoo, tot 50% korting
Gemiddeld 7.8 op basis van 13 reviews

Reageer