Kortingsactie op Musthaves voor de man: 10%- 25% OFF + andere aanbiedingen

Geldig vanaf tot

Kortingsactie op Musthaves voor de man: 10%- 25% OFF + andere aanbiedingen
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Wanneer we het hebben over Halfords denkt u vast gelijk aan spullen voor de auto en fiets. Is dat niet zo? Maar dat is ook helemaal niet erg, want daar staan ze bekend om. Ze hebben ook andere items in het assortiment, maar alles draait toch meer om de auto en fiets. Het assortiment bestaat uit accessoires voor de auto & fiets, fietsen, elektronica. Daarnaast is er een speciale sectie voor de kinderen en senioren. Genoeg redenen om de store dus te bekijken.

Carkids Zitverhoger zwart wit CK ZITVERHOGER ZWART/WITPioneer Speakers TS-G1020F PIONEER SPEAKERSET TS-G1020F

Musthaves bij Halfords + 3 halen = 2 betalen op Meguiar

Halfords heeft een speciale sectie voor MUSTHAVES voor de man. Wat mag u hieronder begrijpen? De items die voorkomen in voornoemde categorie behoort elke man gewoon te hebben in de auto of thuis in het opberghok. U vindt er bijvoorbeeld spullen voor de autoverzorging zoals: Shampoo, Metallic Wax, Quick Polish, Cockpitspray, Kunststofreiniger en andere middelen.Allemaal te bestellen tegen kortingsprijzen. Maar ook zadeltassen en minipompen voor minder te bestellen. En nu voor de verrassing. Bestel er 3 online en betaal er voor máár 2 op het merk Meguiar ( autobescherming). Heel snel een besparing.

Valma Velgenreiniger VALMA WHEELCLEAN 500MLSKS Achterspatbord X-tra Dry SPATBORD SKS X-TRA-DRY

Halfords aanbiedingen van de week

Naast deze aanbieding heeft zijn ook nog een paar andere die u zeker moet bekijken. Er is een 25% DICOUNT aanbieding op het merk Valma. Dit merk specialist in auto -onderhoud. Daarnaast is er ook korting op onder andere autostoeltjes, caraudio en tal van andere items/accessoires. Laat het u niet vertellen, bezoek de webshop van Halfords en bestel hetgeen u nodig heeft.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

 

Kortingsactie op Musthaves voor de man: 10%- 25% OFF + andere aanbiedingen
Gemiddeld 8 op basis van 5 reviews

Reageer