Kortingen oplopend tot wel 60% bij Zalando-Lounge de komende dagen

0 ervaringen
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Zalando-Lounge dé voordeelspecialist is weer aan de gang. Het verwennen gaat door. Ook deze week mag u rekenen op een paar voordelen die Zalando aan u gift. Elke keer weer kijkt u reikhalzend uit naar hetgeen Zalando zal presenteren. Wel weet u zeker dat u kortingen kunt krijgen oplopend tot 75% op topmerken. En dat dagelijks. Waar elders gaat u topmerken vinden tegen bijvoorbeeld een kwart van de prijs.

Tot wel 60% korting op topmerken

Tot en met 22 juli 2018 mag u als bezoeker van Zalando-Lounge profiteren van kortingen tot wel 60%. De merken Vans, Reebok en Salomon kunt u voor minderdan de helft van de originele prijs aanschaffen. Bijna ongehoord zou men zeggen, maar wel mogelijk bij Zalando Lounge. Reebok brengt bijvoorbeeld voornamelijk sportieve items op de markt. Het assortiment bestaat uit kleding, schoenen en accessoires. Ook het merk Vans heeft een link met de sport. De schoenen worden bijvoorbeeld gebruikt door Skateboarders. Het merk Salomon is heel bekend onder de wandelaars en mensen die van hicking houden. Keus zat!

Acties van de week bij Zalando

De resterende dagen van de week zijn er ook acties op het merk Armani ( 20 juli) en Superdry Watches ( 22 juli). Ook op deze merken krijgt u gegarandeerd hoge kortingen. Het is simpelweg, bekijken, bestellen en geleverd krijgen.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Schrijf een review