Kortingen op Thule dakkoffers bij Halfords

Geldig vanaf tot

Kortingen op Thule dakkoffers bij Halfords
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Bij Halfords bent u terecht voor fietsen, elektronica en spullen voor de camping & vrije tijd. Ook bent u er terecht voor kinderstoelen en accessoires om uw fiets nog functioneler te maken. Maar Halfords blijft niet statisch en voegt steeds meer items toe aan het steeds breder wordend assortiment.

Halfords heeft ook spullen voor de auto toegevoegd, die zeker de functionaliteit van uw voertuig zullen maximaliseren. In het assortiment zijn Thule dakkoffers opgenomen die het opbergen van spullen makkelijker maakt. Zeg maar een extra veilige plek op de auto om spullen in te plaatsen. Op zoek naar zo iets? Bekijk dan de kortingen op Thule dakkoffers bij Halfords.

Is een dakkoffer echt zo handig?

Soms gaat u per auto op vakantie en wilt u zoveel als mogelijk zelf meenemen. Maar dan komt u voor de uitdaging te staan om voor alles een plek te vinden. Vaak genoeg is er in de auto en de kofferbak al snel geen ruimte meer. Hoe verder dan? Dit probleem is zeer simpel op te lossen met een dakkoffer op uw auto. Alle spullen die u zou proppen in de auto en meer kunt u dan veilig kwijt in een dakkoffer. Dat maakt de reis op zich dan een stuk comfortabeler. Mooi daar zijn we dan daaruit met een oplossing. Natuurlijk zullen er dan andere vragen reizen zoals: “Is er ook een dakkoffer bestemd voor mijn auto?” en  ” Hoe zal het bevestigd worden op het dak?”.

Halfords heeft voor u diverse modellen, die ook naar inhoud te verkrijgen zijn. In het assortiment van Halfords vindt u bijvoorbeeld

  • Dakkoffers tot 400 liter inhoud
  • Dakkoffers van 400 tot 500 liter inhoud
  • Dakkoffers met een grotere inhoud dan 500 liter

Ook vindt u natuurlijk de dakdragers voor het goed bevestigen van deze dakkoffers. Een dakdrager zorgt ervoor dat uw dakkoffer stevig zit en niet afglijdt tijdens het rijden.

Houdt veiligheid in acht bij aankoop van een dakkoffer

Let wel de veiligheid over de weg na het plaatsen van een dakkoffer. Houdt er rekening mee dat uw auto een beetje anders zal sturen met dat extra gewicht op het dak en zal ook de hoogte van uw auto toenemen ( extra wind). De belastbaarheid van uw auto zal dus zeker veranderen. Oefen dus eerst alvorens u echt op vakantie gaat, zodat u weet hoe hard u kunt gaan en hoe de auto zal sturen.

Kortingen op Thule dakkoffers bij Halfords ( v.a. €229,-)

Halfords heeft de komende periode hoge kortingen op verschillende artikelen van Thule. Dakkoffers van Thule zijn in prijs verlaagd en verkrijgbaar vanaf €229,- ( met gratis montage). Daarnaast mag u het assortiment aan Thule fietsendragers ook direct bekijken, want er zijn verschillende kortingen aan gekoppeld. Op zoek naar een kinderzitje? Dan mag u er eentje aanschaffen tegen 25% korting bij Halfords. Genoeg te kiezen uit de producten van Thule. U heeft tot en met 18 augustus de kans om te profiteren van deze speciale kortingen.

 

Reageer