Korting op diverse merken bij Saniweb

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Het is nog steeds feest bij Saniweb. En het 10-jarig bestaan mag best wel uitbundig gevierd worden. Dé online sanitair expert gaat heel graag los. De afgelopen weken heeft u dat al gemerkt, dus gaan ze nog even hard door. Heeft u plannen om uw badkamer te renoveren? Of bent u aan het bouwen? Dan mag u zeker even browsen door de diverse collecties die Saniweb online heeft staan. U kunt tal van items halen die te maken hebben met sanitair tegen heel scherpe prijzen. En wie weet krijgt u zelfs nog een zeer leuke korting in verband met de jaardag van Saniweb. Van de week mag u profiteren van 5% en 10% korting op diverse merken. U ziet zo een korting toch ook zitten? 

 5% en 10% Korting op diverse merken bij Saniweb

Saniweb geeft tot aan het eind van 2019 elke week een paar leuke kortingen op verschillende merken/producten. Dat zeker in verband met het 10-jarig bestaan. Ook deze week (week 45 volgens het kalenderjaar) mag u weer profiteren van een paar acties. Van de week mag u profiteren van de volgende kortingsacties:

  • 5% Korting op de merken Quooker & Sphinx
  • 10% Korting op de merken Duravit, Ben & Saqu, ZACK, Villeroy & Boch, Hansgrohe en ook (Get wet by) Sealskin

Kijkend naar de opsomming van namen (merken), mag u zich zeker verheugen. U gaat shoppen op kwaliteitsmerken en krijgt daar ook nog kortingen op. Pak snel uw lijstje bij de hand en kijk wat u nodig heeft qua sanitair. Haal dit dan tegen een kortingsprijs.

Complete offertes aanvragen kan ook bij Saniweb

Saniweb probeert het de klant zo simpel als mogelijk te maken. Waarom zou u bijvoorbeeld steeds losse sanitair bestellen? Is het niet handiger om een compleet pakket aan te schaffen? Saniweb biedt combinatie pakketten aan tegen zeer scherpe prijzen. En ze doen er nog een schepje bovenop! Heeft u een offerte voor een complete badkamer opgevraagd bij andere zaken? Twijfelt u aan de prijs? Stuur deze dan op en Saniweb presenteert u een betere deal. Dat is pas concurreren. Heeft u nog geen offerte? Neem dan contact op met de échte specialisten van Saniweb en geef door wat u allemaal wenst te hebben in uw badruimte. Na deze informatie gedeeld te hebben met Saniweb, ontvangt u binnen 24 uur een offerte op maat. Dat is toch pas goede service?

Blijf aanbiedingen.com volgen voor de beste deals van Saniweb.nl. Elke week zitten er wel een paar goede tussen.

Schrijf een review