0 Comments
This offer has expired.
Expires:
success 100%

Licentie2GO is verhandelaar van software besturingssystemen, internet security en licenties. U wordt door deze webshop aangespoord om slimmer software te kopen. Ze brengen advies aan u uit om het u dus gemakkelijk te maken. Daar kunt u ook uitgebreidt over lezen op de homepage. De maand januari staat bij Licentie2GO in het teken van internet security en ze hebben een speciaal segment in hun campagne opgenomen hiervoor. Bij deze wordt Bullguard Internet Security 6 apparaten voor 1 jaar aangeboden tegen een voordelig tarief . Wat houdt deze actie in?

40% Korting op Bullguard Internet Security pakket

Tot en met 31 januari 2018 wordt u in de unieke gelegenheid gesteld om een limited edition pakket van Bulguard online aan te schaffen. Hiermee zult u maar liefst 6 apparaten gedurende 1 jaar kunnen beschermen tegen schadelijke virussen die voorkomen op het internet. Met BullGuard Internet Security kan het niet mis! Maar dat is niet de totale inhoud van het pakket.

U krijgt daarnaast ook nog GRATIS 5GB Online backup storage erbij. Uw belangrijkste gegevens waaronder foto’s, muziek en andere documenten kunt u op eenvoudige wijze opslaan en delen. Het ligt dus aan u wanneer u de back-up  wilt maken en hoe vaak. Of om het nog simpeler te maken doet u het middels de automatische back-up functie. Met één klik heeft u een back-up van de inhoud van uw mappen. En als toevoeging kunt u de opgeslagen gegevens direct openen en bekijken, overzetten op een andere PC of zelfs op uw mobiel. Deze korting is geldig voor nieuwe klanten en klanten die gaan verlengen.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Leave a Reply