Koningsdeals Barbequeshop.nl

0 ervaringen
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Het weer is nu aangenaam om een beetje buiten het huis bezig te zijn. Lekker luchten, meer in de tuin bezig zijn. Ook een beetje BBQ-en en dergelijke hoort en dan ook bij. En dan herinnert u zich het. De BBQ-set heeft zijn beste jaren gehad. Ach. kan gebeuren. Tijd voor een andere dus. Barbequeshop.nl heeft in voorraad voor u het beste van het beste als het gaat om de BBQ en Buitenkeukens. Geen kans op missen.

Royale kortingen tijdens de Koningsdeals

In verband met de jaardag van de Koning van Nederland geeft Barbequeshop.nl EXTRA korting het aankomend weekend. Er zijn meerdere producten in de aanbiedingen die u zeker zal willen aanschaffen. Ziet u de BBQ van de merken Weber, Patton of Outdoorchef reeds staan in uw tuin? Of een set van het merk Grandhaal , Boretti? Laat uw fantasie dan realiteit worden.

product image

Garden Grill Prestige

Het komend weekend mag u de Garden Grill Prestige 3 + 1 ook halen tegen een flinke afprijzing. U krijgt maar liefst €100,- korting op dit product. Het kost namelijk € 399,-, maar dit weekend mag u het halen voor €299,- . Deze Garden Grill is een gasbarbeque met een elektrische ontsteking, warmhoudrek en zijtafel. Dit zijn slechts een paar van de features die u tegemoet mag zien. Bekijk het product nader op de site.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Schrijf een review