Klingel kortingsactie: 20% korting op blouses & shirts

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Klingel timmert al jaren aan de weg als het gaat om online shoppen. Door de toenemende populariteit van online shoppen liften ze dus ook mee. Online kleding bestellen via Klingel heeft tal van voordelen en ze proberen het op hun manier ook leuk te houden. Naast de scherpe prijzen mag u ook op regelmatige basis tal van kortingsacties verwachten. Ook is de webwinkel zodanig georganiseerd dat u ten allen tijden wet als uw maat er is, in welke kleuren de artikelen komen en er is voldoende opgenomen in het assortiment om te combineren. Zoek dus gericht en koop tegen zeer schappelijke prijzen de mooiste kleding. Op dit moment mag u bijvoorbeeld al weer profiteren van een Klingel kortingsactie waarbij u 20% korting krijgt op blouses & shirts.

Mode betalen zoals u dat wilt bij Klingel

Shoppen bij Klingel verschilt toch wel ten opzichte van de concurrentie. Bij Klingel online mag u namelijk zelf bepalen hoe u wenst te betalen. U kunt bijvoorbeeld ervoor kiezen om in één keer te betalen per acceptgiro, iDEAL of met uw creditcard. Dat is meer standaard. U mag ook van Klingel besluiten om in termijnen te betalen( betaling elke maand voor afgesproken bedrag). Om het allemaal in de gaten te houden kunt u op de website een ‘Mijn Klingel” klantaccount aanmaken en zaken zoals uw bestellingen, betalingen en openstaande rekeningen. Handig en overzichtelijk dus!

Klingel kortingsactie: 20% korting op blouses & shirts

Zoals eerder aangegeven doet Klingel regelmatig iets extra voor de klanten. Dit keer krijgt u van Klingel een korting op blouses & shirts. Er wordt 20% afgetrokken van de werkelijke winkelwaarde. Dat is zeker een heel mooie aanbieding waarvan u gebruik moet maken. Hoe meer u koopt , des te meer u bespaart. En als toetje mogen we u verklappen dat de nieuwe zomercollectie ook live staat. Het is online, dus verruiming van de reeds grote keus. Deze shoppingactie is valide tot en met 27 juni 2017.

Via Aanbiedingen.com zult u van Klingel en andere kledingzaken tal van aanbiedingen tegenkomen die voordelig zijn. Halen maar!

Schrijf een review