Kinderjassen in de aanbieding bij Zeeman (vanaf € 16,99)

0 ervaringen
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Zeeman wenst u op de hoogte te stellen van nóg een spetterende aanbieding. In dit geval gaat het om kinderjassen die in de aanbieding zullen zijn. Maar natuurlijk is dat niet alles, want Zeeman.com probeert het eenvoudig te houden voor u. Zeeman werkt volgens een bepaald concept welke de laagst mogelijke prijs garandeert voor hun producten. Eenvoudiger kan het niet dan bij Zeeman.com.

Kinderjassen in de aanbieding bij Zeeman (vanaf € 16,99) 1

Zeeman maakt alles eenvoudig

Bij Zeeman draait alles om een zeer simplistisch, maar goed opgezet proces met de garantie op voordeel. Zeeman start het proces met een goed ontwerp. De stylisten van Zeeman brengen de allernieuwste trends en productontwikkelingen op een eenvoudige manier terug in de designs. De geslaagde designs ziet u vaak genoeg in meerdere kleuren of prints. Ondanks het feit dat Zeeman de allerlaagste prijzen hanteert, werken ze gegarandeerd met goede materialen. Het is een uitdaging dit te doen, maar Zeeman klaart de klus vrijwel altijd.

Ook bij het vervoeren van de producten probeert Zeeman de kosten te drukken. Zo worden de transporten zoveel als mogelijk per boot gedaan. Minder trucks over de weg en bovendien een veel lagere CO2-uitstoot. Zeeman heeft ook veel relaties waarmee ze soms wel meer dan 30 jaar mee werken op basis van vertrouwen. Deze betreffen alleen vaste fabrikanten die de producten leveren zonder tussenkomst van tussenpersonen. Zo zijn er tal van andere belangrijke schakels in het proces die maken dat Zeeman de scherpste prijzen kan aanbieden.

Kinderjassen in de aanbieding bij Zeeman (vanaf € 16,99) 2

Kinderjassen in de aanbieding bij Zeeman (vanaf € 16,99)

Zeeman zorgt altijd voor stevige, fleurige en bovenal goedkope kleding voor de kinderen. Ouders kunnen altijd zonder te twijfelen rekenen op Zeeman voor kinderkleding. De koudere maanden zijn in aantocht en als ouder wilt u natuurlijk uw kroost zo goed als mogelijk beschermen tegen de kou. Zeeman heeft in de aanbieding kinderjassen die veel slimme details bevatten. Ja, Zeeman heeft daaraan ook gedacht. Al vanaf € 16,99 heeft u een mooie stevige kinderjas. En als toevoeging aan deze actie krijgt u ook nog een gratis refelcterende sleutelhanger erbij indien uw aankoop minimaal € 15,- bedraagt (op=op). Leuk om aan een tas of sleutelbos te hangen. Deze actie op kinderjassen bij Zeeman is geldig van 20 september tot en met 27 september 2017.

 

Schrijf een review