Kiezen voor de groenste stroom van Pure Energie tot €150 korting!

0 ervaringen
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Bent u van plan over te stappen op groene stroom? Kies dan voor de groenste stroom van de groenste energieleverancier: Pure Energie. De groene stroomleverancier is al driemaal uitgeroepen tot groenste en zij trakteren daarom met hoge kortingen voor nieuwe klanten. Zo krijg je bij Pure Energie bij een één jarig energiecontract €30 korting plus het feit dat ze lage tarieven vragen voor hun groene stroom. Gaat u voor een driejarig contract? Dan krijgt u maar liefst €90 korting, en bij een vijfjarig contract €150 korting.

Aanbieding geldt alleen voor kleinverbruikers energie

Deze actie is alleen geldig voor huishoudens ook wel kleinverbruikers genoemd, grootverbruikers komen hiervoor niet in aanmerking. Een ander voordeel van deze actie is ook nog eens de 50 kWh gratis stroom die u krijgt wanneer u overstapt naar Pure energie. Deze 50 kWh geldt voor een één jarig contract, kiest u voor een driejarig contract? dan krijgt u maar liefst 150 kWh aan gratis groene stroom.

Hoogste korting bij vijfjarig contract van Pure energie

Bij een vijfjarig contract ontvangt u 250 kWh aan gratis groene stroom, dus u ontvangt en korting en gratis groene stroom. De keuze is aan u waarvoor u kiest overstappen is in ieder geval gratis. Een ander leuk weetje is ook dat wanneer u klant word van Pure Energie dat u eigenaar word van een stukje windmolen. Deze aanbieding is geldig tot en met 30 juni 2016.

Voor meer energie aanbiedingen kunt u uiteraard ook terecht op Aanbiedingen.com

Schrijf een review