Kies voor Engie tijdens de energiemaand en ontvang een GRATIS Philips Hue pakket €149 bij een 3 jaar vast contract.

Geldig vanaf tot

Kies voor Engie tijdens de energiemaand en ontvang een GRATIS Philips Hue pakket €149 bij een 3 jaar vast contract.
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Engie is leverancier van zonne- en windenergie. Ze produceren en leveren “positieve energie’ aan de consument. Waarom ‘positieve energie’? De energie van Engie wordt op een duurzame/positieve manier gewonnen middels zonneparken , windmolens en ook waterkracht. Stuk voor stuk zijn deze heel duurzame methodes van energiewinning. Dat geeft u alvast een indicatie van hoe duurzaam Engie is. Deze leverancier denkt in termen van ‘energie van morgen’ en richt zich dus ook op de duurzame toekomst. Ze geven u nú al wat morgen verwacht wordt van de andere energieleveranciers. Het aanbod van contracten en andere producten liegt er niet om. Engie voert momenteel een sterke compagne om haar produkten beter bekend te maken. Als klant kunt u zeker wel voordeel uit halen. Bekijk bijvoorbeeld het 3 jaar vast contract van Engie. Het voordeel roept.

Bij 3 jaar vast contract van Engie krijgt u een Philips Hue pakket t.w.v. €149,- GRATIS!

Engie is gestart met een sterke campagne om zoveel als mogelijk mensen te werven. De contracten hebben ze verder aangescherpt en ook wat Extraatjes aan toegevoegd. U kunt dus nu van Engie verwachten: contracten met scherpe tarieven en cadeaus bij het sluiten van nieuwe contracten. Het 3 jaar dual fuel contract bijvoorbeeld (Windstroom + CO2 gecompenseerd gas). Engie garandeert u bij het sluiten van dit contract dat u de goedkoopste keuze maakt. U wordt 3 jaar lang voorzien van energie uit het windmolenpark van Engie tegen een zeer scherp maandtarief. Stel dat uw verbruikswaarden voor groen  stroom 1840 kWh en CO2-gas 1100 m³ bedragen? U betaalt dan gemiddeld €96,- per maand gedurende 3 jaren. Daarnaast krijgt u een GRATIS Philips Hue Lampenset t.w.v. €149,-!

Wilt u weten wat Engie voor u kan betekenen de komende jaren? Maak dan gebruik van de energievergelijker op de website en laat voor u berekenen wat u zal betalen indien u overstapt. Staat het u aan? Dan wordt de rest conform de geldende regels geregeld door Engie. U kunt dan ook al nadenken over het plaatsen van uw GRATIS Philips Hue lampenset. Haal uw consumentvoordeel bij Engie!

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Kies voor Engie tijdens de energiemaand en ontvang een GRATIS Philips Hue pakket €149 bij een 3 jaar vast contract.
Gemiddeld 5 op basis van 2 reviews

Reageer