Kies voor 3 jaar DELTA energie en PROFITEER van meedere voordelen!

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

DELTA heeft altijd klaar gestaan om mensen te verbinden. Ze zijn gestart met gas, water en licht. Warmte, hygiëne en verlichting werden ook meegenomen. Daarna werd het uitgebreid met tv en telefonie. De verbinding met de rest van de wereld kwam tot stand. En ook het internet; Er werd dus een verbinding gemaakt tussen personen en bedrijven. En het kan doorgaan , want Delta gaat mee met elke positieve ontwikkeling.

DELTA Energie zorgt voor ontwikkeling

Delta doet ook aan het leveren van 100% groene energie aan particulieren en bedrijven. Daarvoor maken ze gebruik van de onuitputtelijke elementen zoals wind, water en zon. Ze staan er sterk voor om het milieu en het klimaat op een verantwoorde manier te behouden. Initiatieven voor het lokaal en duurzaam opwekken van stroom zullen ALTIJD ondersteund worden door Delta.

Afbeeldingsresultaat voor Delta energie pictures

Energie voor 3 jaar vastleggen bij DELTA

Delta heeft net als de andere energieleveranciers ook meerdere contracten. Ze hebben kortlopende -(1 jaar), langlopende-(3 jaar) en variabele contracten(ieder moment opzegbaar). Voor het komend jaar heeft de overheid reeds wat kostenverhogende maatregelen waaronder verhoging van de energiebelasting afgekondigd. Delta wilt u bijstaan om hiervoor een goed energiecontract te kiezen. Het liefst zou u in deze kunnen gaan voor het 3 jaar vast contract van DELTA. U krijgt dan gegarandeerd profiteren van 100% groene stroom en combinatie met gas van DELTA voor de duur van 3 jaar. En dat ZONDER zich zorgen te maken over de aankomende prijswijzigingen.

Hoe weet u wat voordelig is voor u? Dan gaat u het moeten toetsen. De energiecalculator op de website van aanbiedingen.com is in deze uw hulpmiddel. Van alle energieleveranciers kunt u op basis van uw verbruikswaarden voor stroom & CO2-gas en adres uw voorschotnota laten berekenen. U kunt dan goed vergelijken welke leverancier het best voor u werkt. Is dat in dit geval DELTA? Dan doet u dat gewoon. Snel en simpel. Profiteer tijdens deze energiemaand van deze te gekke aanbiedingen van onder andere DELTA. 

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

 

Schrijf een review