Kies voor 1 jaar Nuon Groen & Nuon VastePrijsgas en rijdt een Vattenfall E-scooter vanaf €999,-

0 reacties

Op pad met Nuon Vattenfall kan nu helemaal. Kies voor 1 jaar Nuon Groen uit Nederland & Nuon VastePrijsGas met CO2 -compensatie en rijdt weg met een Vattenfall E-Scooter al vanaf €999,-.  Een voordelig energiecontract afsluiten en ook nog wegrijden op een E-scooter tegen een scherpe prijs? Dat is alleen mogelijk bij Nuon Vattenfall. Hoe hebben ze dat voor elkaar gekregen? Dat komt door de drang om Nederland op meerdere vlakken energiezuinigheid te willen brengen. Met een simpele overstap kunt u dus op meerdere fronten het milieu beschermen.

Duurzame energie van Nuon Vattenfall

Noun Vattenfall levert duizenden huishoudens al groene stroom & CO2 gas. Maar het is nooit genoeg. Het kan én moet duurzamer in Nederland. Vandaar dat Nuon Vattenfall zich inzet om op verschillende manieren  de verduurzaming te ondersteunen. Zo worden er bijvoorbeeld op regelmatige basis veranderingen gebracht aan de bestaande energie contracten. Nuon geeft steeds weer een ander Energiecadeau weg bij het bezegelen van een nieuw energiecontract. Ook heeft u de keus om te kiezen uit kort- en langlopende contracten. Elk met heel goede voordelen.  Dit 1 jaar Nuon Groen uit Nederland & Nuon VastePrijsGas met CO2 -compensatie is een heel goed voorbeeld van. U sluit een kort contract af en kan na het finaliseren van deze deal een superzuinige Vattenfall E-scooter kopen voor een fractie van de werkelijke prijs.

Vattenfall E-scooters voor korte- en langere afstanden

Heeft u interesse in een Vattenfall E-scooter? Sluit dan tenminste het 1 jaar Nuon Groen uit Nederland & Nuon VastePrijsGas met CO2 -compensatie af en u komt in aanmerking om een Vattenfall E-scooter met een actieradius van 35 km te kopen vanaf €999,-. Uit grondig onderzoek is vast komen te staan dat zo een soorgelijke E-scooter bij de concurrentie voor niet minder dan €2.049 over de toonbank gaat. Doet u dus zaken met Nuon Vattenfall, dan rijdt u hem al  vanaf €999,-.

Wilt u er een E-scooter die langere ritten kan maken alvorens hij weer opgeladen moet worden? Kies dan voor de Vattenfall E-scooter die een actieradius heeft van tenminste 65 km. Een soortgelijk model kost elders al gauw €2.249,-, maar met een overstap naar Nuon Vattenfall kunt u hem bestellen voor €1.249,-.  U bespaart dus op de E-scooter alleen al zoveel. Uiteindelijk zal de totale besparing van deze deal lopen in de duizenden euro’s. Wel niet te lang wachten met deze deal, want op = op! Lees de voorwaarden van deze deal goed door, u weet dan waaraan u toe bent. 

Bereken zelf uw prijs

Het bereken van de prijs is vrij simpel. Nuon heeft alleen uw postcode, huisnummer en uw energieverbruik nodig om de prijs te berekenen. Binnen enkele tellen heeft u dan ook een overzicht van uw toekomstige energieprijs. Ook kunt u aangeven als u een dubbele meter heeft thuis en/of zonnepanelen. Dit alles kan een mogelijk goed effect hebben op het tarief.

Voor de goede gang van zaken kunt u op Aanbiedingen.com alle energie aanbiedingen bekijken. Niet iedereen heeft deze mooie scooters op het oog, anderen willen gewoon minder betalen dan de afgelopen jaren voor energie. Dat mag ook. Er zijn tal energie aanbiedingen waaruit valt te kiezen.

 

Schrijf een review