Kampioen GROEN Pure Energie: € 300,- korting bij 3-jarig contract

0 ervaringen
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Groene energie hier, groene energie daar. Maar wie is de groenste van allemaal? De kampioen der groene energieleceranciers is Pure Energie. Deze kampioen heeft maar liefst 5 X op rij deze eer mogen accepteren. Ze weten dus écht groene energie te produceren en leveren. Pure Energie wekt groene stroom op middels windmolens en zonnepanelen. En dat alles gebeurt ook geheel in Nederland. En hoe meer klanten Pure Energie werft, des te meer men terug stopt in nieuwe , groene energieprojecten(90% van de winst). Ook aan het sociale wordt gedacht. Men stopt namelijk 10% van de winst in het Pure Energie Fonds (goede doelenfonds). 

Help Nederland GROENER maken door zelf op te wekken in Nederland

U bent nodig, althans Pure Energie heeft u nodig. Stap over naar Pure Energie en neem groene energie af tegen de scherpste prijzen. De bijdrage die u zal leveren is van onschatbare waarde. Hoe groter Pure Energie wordt, des te meer nieuwe energieprojecten zullen verrijzen. Nederland zal dan sneller de energietransitie doormaken. Stapt u dus vandaag nog over op de allergroenste energie van Nederland. 100% Groene stroom uit Nederlandse wind en zon krijgt u van Pure Energie. U mag zelfs kiezen van welke windmolen u stroom wenst te ontvangen.

Tijdelijke actie: € 300,- korting bij afsluiten 3-jarig energiecontract

De komende 2 weken mag u gaan profiteren van een zeer unieke actie. Pure Energie viert het feit dat ze hoofdsponsor zijn gebleven van FC Twente uitkomende in de Eredivisie. Elke nieuwe klant krijgt tot en met 31 mei 2018 de kans om over te stappen naar het 3-jarig contract met korting. Per jaar krijgt u nú € 50,- korting per stroom-of gasaansluiting bij aanmelding. De korting wordt jaarlijks aan het eind verrekend van uw rekening.

Conclusie: Bij het kiezen van het 3-jarig contract voor groene stroom + gas ontvangt u in totaal € 300,- aan korting. Kiest u ervoor om alleen stroom of gas af te nemen gedurende 3 jaar? Dan bedraagt de korting dan € 150,-. Om zeker te zijn als u mee mag doen tijdens de actieperiode mag u gerust de actievoorwaarden nalezen.

Deze aanbieding zal zeker hard gaan lopen. Bekijk dit aanbod grondig. Lukt het u onverhoopt niet om nu over te stappen? Geen nood er zijn tal van energie aanbiedingen die u kunt bekijken en vergelijken met elkaar. De voordeligste kunt u dan kiezen. Aanbiedingen.com zorgt voor een constante aanvoer.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Schrijf een review