0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:
success 100%

Het kopen van sieraden gaat u niet zomaar doen. Als u van mening bent dat de persoon op een waardige wijze verwend moet worden, is het geven van edelstenen sieraad niet ongewoon. Bij Juwelo kunt u eenvoudig en snel online uw echte sieraden bestellen. Nergens anders is het zo simpel om gouden en zilveren sieraden met edelstenen te bestellen. Juwelo maakt dat mogelijk! Over de echtheid hoeft niet te vrezen, u krijgt ook  garantie op alle  sieraden die deze juwelier aanbiedt.

Kortingsacties bij Juwelo i.v.m. Valentijnsdag

Het is binnenkort valentijnsdag en u heeft vast in gedachten om uw geliefde(partner) te verwennen/ verrassen met een apart geschenk. In dit geval kan een sieraadje met een edelsteen heel goed van toepassing zijn. Het assortiment van Juwelo bestaat bijvoorbeeld uit ringen , halskettingen, armbanden , oorbellen en andere sieraden.  Aan u de keus dan om te kiezen welke het beste zal passen bij uw partner. De sieraden zijn bewerkt met edelstenen wat op zich al voor een unieke uitstraling zorgt.

Valetijns collectie– in verband met valentijnsdag is er een speciale collectie ter uwer beschikking gesteld met een korting eraan gekoppeld. Op uw bestelling krijgt u 10% korting. Maak Valentijnsdag tot een onvergetelijke dag en bestel een betoverend sieraad bij Juwelo. Om in aanmerking te komen voor de korting moet u wel de kortingscode : VERLIEFT  gebruiken.

Daarnaast krijgt u ook een korting van €5,- op geselecteerde sieraden uit het assortiment. Ga op zoek naar het voordeel bij Juwelo.nl. Bij online bestellingen van meer dan €49,00 mag u ook nog profiteren van GRATIS verzending.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

 

Schrijf een review