Jacob Douwe Egberts geeft Hoge kortingen op ALLE koffiemachines

Geldig vanaf tot

Jacob Douwe Egberts geeft Hoge kortingen op ALLE koffiemachines
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Jacob Douwe Egberts en koffie zijn onlosmakelijk met elkaar vebonden. Dit merk heeft een heel prominente plaats tussen de koffiemerken. Douwe Egberts heeft veel bekendheid verworven doordat ze koffie van uitstekende kwaliteit leveren. Een kopje koffie van Douwe Egberts smaakt op zijn tijd altijd lekker. Deze koffiespecialist verkoopt naast koffie ook koffiemachines. De totale koffie-ervaring, daar heeft u recht op! Heeft u advies nodig? Dan mag u zich vrijblijvend wenden tot de specialisten bij Douwe Egberts. U wordt dus op maat geholpen op basis van uw behoeften natuurlijk.

Professionele koffiemachine nodig? Tijdelijk te krijgen tegen hoge kortingen!

Douwe Egberts is verkoper van CAFITESSE & PROMESSO machines. De koffiemachines van deze merken zijn speciaal voor groot verbruik gemaakt. Stel dat u een bedrijf heeft? En uw medewerkers/ collegae een lekker kopje Douwe Egberts gunt. Dan kunt u met deze machines heel snel voor de groep een heerlijk kopje koffie of espresso opzetten. De machines hebben een capaciteit van 5- 80 medewerkers. Daarnaast kunt u ook de diverse mogelijkheden zoals een hoge zetsnelheid, individuele smaakopties en ook 10 standaard variaties zeker goed gebruiken. U kunt kiezen uit onder andere:

  • Cafitesse Excellence
  • Promesso
  • Cafitesse Quantum

Hoe komt u in aanmerking voor een hoge korting? Het werkt als volgt. U vraagt informatie over de machines en uw mogelijke korting. Dat doet u door het formulier keurig in te vullen. Na het formulier behandeld te hebben wordt u gebeld en verder ingelicht. Lijkt dit u iets? Maak dan zo snel als mogelijk contact. De aanbieding is geldig tot en met 31 maart 2018 (tijdelijk).

Aanbiedingen.com, beeestachtig veel korting!

Jacob Douwe Egberts geeft Hoge kortingen op ALLE koffiemachines
Gemiddeld 10 op basis van 1 reviews

Reageer