Jaardagskorting Landgoed Ruwinkel: 50% korting

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Landgoed Ruwinkel staat is het geografische hart van Nederland. Dit sieraad is bijna 20 jaar dé perfecte plek om tot rust te komen . Landgoed Ruwinkel (eerst Landal Klein Ruwinkel) biedt u verblijf te midden van een zeer fraai onderhouden landgoed. U wordt ondergebarcht in luxe huizen en kunt van daar uit verschillende ontspannende activiteiten ondernemen. Idealer dan die gaat u niet gauw tegenkomen. Het aankomend jaar bestaat Landgoed Ruwinkel 20 jaar, dus reden om  feest te vieren. Het jaar wordt gestart met 50% korting op ALLE bezoeken. Is dat geen grondige reden om een getaway te boeken? Boek dan vandaag nog en profiteer van de Jaardagskorting bij Landgoed Ruwinkel .

Lekker vakantie genieten op de veluwe

Landgoed Ruwinkel ligt midden in het geografische hart van Nederland en biedt verblijf in 87 vrijstaande vakantiehuizen, 3 landhuizen en 30 chalets. Van deze plekken uit kunt u dus vertrekken om te genieten van de vele activiteiten. Activiteiten die u kunt ontplooien zijn onder andere: fietstochten, fantastische wandelingen en ook leuke dagtrips in de Gelderse vallei, op de grens van Utrecht en Gelderland. Ook liggen er bekende monumentale plekken in de nabije omgeving. Deze zijn onder andere het nationaal park de Veluwe, het nationaal park Utrechtse Heuvelrug en de Grebbelinie (rijksmonument vanaf 2011). Gebruik Landgoed Ruwinkel als dé ideale uitvalsbasis.

Jaardagskorting Landgoed Ruwinkel: 50% korting 1

Jaardagskorting Landgoed Ruwinkel : 50% korting op bezoeken

Landgoed Ruwinkel wilt in het kader van ‘t 20-jarig bestaan iets terug doen. Men is tot ‘t besluit gekomen om het jaar 2020 te starten met een knallende korting op bezoeken. Indien u nú online boekt krijgt u 50% korting op het verblijf ( geldig op boekingen voor januari 2020). Er zijn meer dan genoeg cultuur- en natuurliefhebbers in Nederland die de gebieden rond Landgoed Ruwinkel willen verkennen. Maar het kan zijn dat u door een krap budget dat niet heft kunnen doen. Vandaar dat landgoed Ruwinkel in verband met haar jaardag heeft besloten om iets aan de prijzen te doen. U mag dan ook genieten van dit Nederlands sieraad. Deze aanbieding is per direct live en het wachten is dus op u om te boeken. Het groene boerenland tussen de Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug wachten om ontdekt te worden door u en uw gezin.

Schrijf een review