0 Comments
This offer has expired.
Expires:
success 100%

Een nieuw toestel aanschaffen is vandaag de dag een dure investering. Maar niet bij deze webshop. Zij bieden namelijk vele refurbished toestellen aan. Waaronder dit toestel: De iPhone SE 64GB Rosé refurbished €199. Dat is niet een hele dure prijs voor een Apple toestel toch? De iPhone SE is onder velen geliefd. Vooral met de huidige toestellen die voor sommigen te groot blijken. Met het beeldschermformaat van 4 inch ligt deze iPhone perfect in de hand.

iPhone SE 64 GB Rosé Refurbished €199

De A9 chip bevindt zich ook in de iPhone 6s. En met de 12 megapixel camera kunt u nog altijd de scherpste en de mooiste foto’s schieten. Video’s in 4K als je bijvoorbeeld op vakantie video’s wilt maken van het prachtige landschap. De refurbished toestellen worden op meer dan 50 punten getest. Ze functioneren na nakijken weer als nieuw. U ontvangt garantie op zowel het toestel als op de accu. De toestellen zijn altijd simlockvrij dus u kunt met een gerust hart uw simkaart erin doen.

Apple toestellen kwalitatief één van de betere

De iPhone SE doet dus niet onder voor overige Apple toestellen. Beluister muziek dankzij de bluetooth stereo of geef een spraakcommando af aan Siri. De standbye tijd van deze telefoon is maar liefst 240 uur en de spreektijd 14 uur. Apple toestellen staan er om bekend sterk te zijn. Ze gaan lang mee en zij niet gevoelig voor software of hardware problemen. Natuurlijk kan het wel voorkomen maar de kans is wel kleiner. Apple fanaten zijn toch vaak wel in het bezit van een iPad en iPhone. Dus wilt u de kans grijpen om een goedkoper Apple toestel te scoren? Check dan echt even deze aanbieding. De garantie die u ontvangt is voor de duur van 2 jaar.

Ook een sim only nodig voor uw refurbished toestel?

Bent u na het bestellen toch niet tevreden? Dan is het gewoon geld terug ontvangen op uw bankrekening. Bij Mobieltekoop.nl kan het dus zijn dat toestellen gebruikerssporen hebben. Want immers u kiest voor een refurbished toestel. Als dat voor u geen bezwaar is dan kunt u deze website overwegen en het aanbod doorspitten. Ook nog op zoek naar een geschikte sim only voor uw refurbished toestel? Aanbiedingen.com plaatst regelmatig nieuwe sim only aanbiedingen op de site.

Leave a Reply