Introductiekorting Groenlipmossel capsules bij Vitamineman.nl: 15% DISCOUNT

0 ervaringen
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Vitamineman.nl helpt u zodat uw lichaam gezond kan blijven. Deze specialist voorziet in onder andere multivitamines & vitamines, CBD Olie en andere voedingssupplementen. Heeft u stemmings-, ontspannings- of slaapproblemen? Dan kunt u ook geholpen worden door produkten inhet assortiment van Vitamineman.nl. Laat u helpen door professionals. Het assortiment is ruim voorzien en de producten zijn zeer redelijk geprijsd.

Introductie: Groenlipmossel capsules voor 85% van de normale prijs

Per februari mag Vitamineman.nl u met alle trots een nieuw product aanbieden: de Groenlipmossel capsules. Wat is dit product? Groenlip mossel is een product welke geschikt is om bindweefsel, gewichtssmeer en gewrichtskraakbeen in stand te houden. Daarnaast zorgen de Omega 3-vetzuren die voorkomen in de Groenlipmossel ook voor een regeulering van de cholesterolgehalte in het lichaam. Vitamineman.nl biedt u Groenlipmossel in Extract vorm aan. Met een verhouding van 30:1 ( 30 kilo mosselen in 1 kilo extract) is dat de hoogst verkrijgbare concentratie. En Vitamineman.nl verkoopt het! De mosselen worden in Nieuw-Zeeland gevangen en daarna dus verwerkt tot dit uniek product.

Promotiecode Groenlipmossel

Speciaal ter introductie van dit product heeft Vitamineman.nl een promotiecode vrij gegeven. Tot en met 28 februari 2019 mag u met gebruik van de code: vmgroenlip. Met gebruik van deze code krijgt u 15% korting op dit product. Het is het proberen waard. Get healthy. Investeer in uw gezondheid en voorkom klachten. Het assortiment van vitamineman.nl zal u zeker goed doen. Maakt u er dus god gebruik van.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

 

Schrijf een review