0 Comments
This offer has expired.
Expires:
success 100%

Wilt u de allerlaatste elektronica in huis? Heeft u geen cash om te kopen? Huur dan bij Skala.nl!U kunt de nieuwste producten(A-merken) huren tegen een klein bedrag per maand. Heel goed voor beginners of studenten die pas intrekken. Alle elektrische apparaten kunnen op deze manier dan in huis gebracht worden. het assortiment van Skala.nl bestaat uit TV’s, Audio apparatuur, Gaming sets, Laptops, Desktops, Wasmachines, Drogers, Ijskasten, Vaatwassers en ook Fietsen. dat is een heleboel, maar toch niet alles. U kunt de webwinkel van Skala.nl bezoeken en zo het totaal assortiment doorlopen. De moeglijkheid bestaat om deze items afzonderlijk of in Combi-deeals af te huren.

Wat is uw voorkeur? Ook mag u zelf kiezen om nieuwe of refurbished apparaten te huren. Over de staat van de refurbished items hoeft u niet te twijfelen, alles wordt grondig nagekeken alvorens verhuur. Hoe staat het met de service? Daarover hoeft u zich ook zorgen te maken. Op alle apparaten zit er een 100% servicegarantie.

Wat houdt de inchmaat = korting actie in?

Skala.nl komt altijd met de meest gekke acties. Ze zijn al voordelig en met de acties zijn ze waanzinnig voordelig. Hoe zou u het vinden als u een TV van een topmerk zou kunnen huren voor een fractie van de werkelijke huurprijs? Bij Skala.nl zal dat zeker waanzinnig zijn. En u mag raden …. precies dat gebeurt er vanaf nu tot en met 19 mei bij Skala.nl. Huur een Tv van 43 inch en ontvang 43% korting op het huurtarief. valt de keus op een 50 inch? Dan krijgt u 50% korting vanaf het huurtarief. En dan de knaller! Huur dan de 55 inch TV en betaal slechts 45% van het huurtarief ( 55% korting). 

Hoe werkt dit proces? Bezoek de webshop van Skala. Kies uw product. Er wordt snel met u gesproken( eventueel advies) Gaat u akkoord? Dan lopen de specialisten langs voor de installatie tot aan huis. Zo SIMPEL is het huren via Skala.nl. De lente laat u écht lachen met deze deal van Skala

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

 

Leave a Reply