Huur bij Smartstudentdeals en entertain daarna het studentenhuis

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Het is vaak passen en meten voor de student. Zij die gestudeerd hebben kunnen zich vast nog heugen hoe moeilijk het was om de eindjes soms aan mekaar te knopen. Het kopen van nieuwe spullen was bijna niet mogelijk. Tenminste totdat Smartstudentdeals.nl met een oplossing is gekomen. Dat is het verhuren aan studenten tegen zeer lage tarieven. En in een studentenhuis met meerdere inwoners worden de kosten nog minder. Zo kunnen studenten dan toch nog aardig rond komen. In de maand februari gaat Smartstudentdeals toch nog een beetje losser. Ze geven een presentje weg bij het huren van een wasmachine.

Huur bij Smartstudentdeals en entertain daarna het studentenhuis 1

Huur een wasmachine bij Smartstudentdeals en krijg een Karaoke Set GRATIS

Huur witgoed bij Smartstudentdeals en geniet ook van de voordelen. Wees slim en volg in dit geval de studenten die nu reeds profiteren van de voordelen. Het is voordeliger om een wasmachine te huren om de volgende redenen:

  • Het vast huurbedrag is laag op maandbasis
  • U hoeft niet te sparen of het bedrag in één keer op te hoesten. 
  • Garantie-dat is ook gegarandeerd tijdens de totale huurperiode
  • Reparatie- Die zijn ook inbegrepen

U heeft keus uit wasmachines van bekende merken waaronder LG, Samsung, Bosch, AEG en Zanussi. En met huurprijzen zo laag als €14,- per maand moet het wel lukken om te huren, vooral in collectief verband. Op dit moment bent u vast en zeker als bezig uw huurcontract met Smartstudentdeals.nl af te sluiten. Prima! Maar weet u dat u een Karaoke set GRATIS erbij krijgt? Dat klopt, gedurende de maand februari krijgt u deze set GRATIS. Dat betekent dat op de gezellige studenten avonden er nog een leuke bezigheid zal zijn. Gewoon leuker dankzij Smartstudentdeals.nl. Ga ervoor en huur vandaag nog.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Schrijf een review