Huishoudbeurs 2020 dagticket €17,95

0 reacties

Huishoudbeurs 2020 dagticket €17,95 1Het lijkt nog ver weg de huishoudbeurs 2020, maar de tijd gaat zo snel en voordat we het weten is 2020 een feit. De huishoudbeurs wordt elk jaar bezocht door duizenden bezoekers. Boek nu een huishoudbeurs 2020 dagticket €17,95. Het ticket biedt tevens toegang tot de negenmaandenbeurs en Pasar Colours festival. De huishoudbeurs wordt gehouden van 22 februari tot en met 1 maart 2020.

Huishoudbeurs 2020 dagticket €17,95

U kunt dus nu uw huishoudbeurs 2020 dagticket €17,95 bestellen. De eigenlijke prijs is €22 per dagticket. Dus als u nu boekt krijgt u €4,05 korting. De beurs is een groot evenement voor vriendinnen. Want zij maken jaarlijks dit uitstapje naar de Rai Amsterdam. Ruim 300 kramen zijn vertegenwoordigd. En er kan volop geprofiteerd worden van voordeel en koopjes. Fashion shows die de nieuwste mode laten zien. Of doe mee aan een workshop. Geniet van optredens met heerlijke muziek.

Lekker bijkomen na een dag shoppen met een hapje en drankje

Een hapje en een drankje doen is wel even fijn om de benen te strekken. De meeste vrouwen vertoeven zo’n vijf uur in totaal op de beurs. Het is dan ook een leuk dagje uit. In 2019 werd de huishoudbeurs dan ook door ruim 470.000 bezoekers bezocht. En dat is natuurlijk een enorm aantal. De stands zijn divers. Bedrijven krijgen de mogelijkheid om hun producten tentoon te stellen. Veel bezoekers schaffen dan ook producten aan.

Huishoudbeurs een populair dagje uit

Alles op het gebied van mode, gezondheid, beauty en voedsel. U kunt dus nu online uw tickets bestellen. Betalen geschiedt via iDEAL, Visa, Mastercard of Paypal. Wel zo handig. Op donderdag en vrijdag is de huishoudbeurs langer geopend: Tot 22:00. U kunt als u online uw tickets heeft aangeschaft uw ticket op uw telefoon laten scannen. Zo zit u niet met papieren tickets meer. Het is natuurlijk net wat u handiger vind.

Bovenaan deze pagina kunt u op de link klikken, wij brengen u dan naar de juiste pagina om uw tickets te bestellen. Aanbiedingen.com biedt u de mogelijkheid om uw huishoudbeurs tickets met korting te bestellen.

Schrijf een review