Hoge korting op alarmsystemen bij Epine (van € 309,- naar € 289,-)

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Het is nooit onnodig om extra beveiliiging te hebben in en rondom het huis. Gelegenheid maakt de dief, dat weet u ook. U werkt hard en het zou dan niet netjes zijn als er een onverlaat uw woning een bezoek brengt. U heeft best wel wat maatregelen getroffen om uw bezittingen veilig te stellen. Dan nog is het goed om af en toe een extra oogje erbij te hebben. Vooral als u niet thuis bent. Epine deelt uw bezorgheid en doet er wat aan. Ze helpen u namelijk het huis EXTRA veilig maken.

Huisbeveiliging, alarmsystemen en meer bij Epine.nl

Epine camershop is de specialist als het gaat om Beveiligingscamera sets, IP Camera’s, Alarmsystemen, Deurbellen en meer. Kortom ze bieden u een helpende hand als u de veiligheid thuis of elders wenst op te schroeven en te monitoren. U krijgt advies op maat van wat u nodig heeft om te komken tot een goede en betrouwbare beveiliging.

Home8 Beveiliging Draadloos Alarmsysteem

Home8 Beveiliging Draadloos Alarmsysteem  afgeprijsd naar € 289,- per stuk (incl. BTW) + GRATIS verzending

Uit de doos en direct te gebruiken. Dat is het Home8 Beveiliging Draadloos Alarmsysteem. Dit uitermate slim alarmsysteem heeft alles om een start te maken bij het opkrikken van de beveiliging thuis. Bij het afgaan van het alarm kunt u bijvoorbeeld direct via uw mobiel of tablet zien wat er thuis aan de hand is. Daarnaast kunt u rekenen op een opslag van tot 30 dagen van belangrijke beelden. Het is vrij simpel te installeren, u hebt slechts een vast stroompunt en internet nodig. Een paar van de accessoires werken namelijk op batterijen en zijn ook nog draadloos. Gemakkelijk en simpel overal te plaatsen.  Thans zit dit alarmsysteem in de aanbieding voor slechts € 289,-. Maak gebruik en upgrade uw gevoel van veiligheid.

Aanbiedngen.com, beestachtig veel korting!

Schrijf een review