Hittegolfactie bij Beddenreus.nl: 10% EXTRA korting

Geldig vanaf tot

Hittegolfactie bij Beddenreus.nl: 10% EXTRA korting
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Het is zomer en zeker vreselijk heet. Helaas kunnen we niets anders doen onszelf goed beschermen en voldoende vocht in te nemen. Maar gezien we in Nederland creatief genoeg zijn om het positieve in alles te zien, heeft een speciaalzaak gemeend om tijdens deze hittegolf u toch wat verkoeling te doen voelen in uw zak. Beddenreus.nl die u helpt met bezorgen van een uitstekende nachtrust heeft op een creatieve manier gemeend u tegemoet te komen met een EXTRA korting. Momenteel loopt de hittegolfactie bij Beddenreus.nl waarbij u 10% EXTRA korting krijgt op heel veel in het assortiment.

Altijd slaapgenot door Beddenreus

Lekker slapen omvat meer dan alleen een goedn bed en matras om op te liggen. Het gaat in principe om de totale omgeving dat speelt. Vandaar dat Beddenreus door de jaren heen het assortiment zodanig heeft aangepakt dat ze dat slaapgenot kunnen garanderen. Het assortiment bestaat uit onder andere boxsprings, bedden, matrassen, bedbodems, beddengoed, kasten en ook accessoires. Kortom, alles dat nodig is om uw slaapvertrek om te toveren tot een plek om van te dromen.

Beste aanbiedingen bij Beddenreus.nl

Vaker dan u denkt heeft Beddenreus aanbiedingen op heel veel. Het is daarom aan te raden om geregeld te checken welk voordeel u er uit kunt halen. Producten die heel goed lopen zijn bijvoorbeeld de pocketveermatrassen (Pocket Comfort X2000) , Matras Wave Light en de verschillende dekbedovertrekken. En al deze producten zijn aan te schaffen tegen heel voordelige kortingsprijzen. Bezoek de webwinkel en sla uw slag!

Hittegolfactie bij Beddenreus.nl: 10% EXTRA korting

Het is heet, dat weten en voelen we allemaal momenteel. Om het leed te verzachten mag u van Beddenreus.nl rustig vanuit uw verkoelde omgeving online heel veel bestellen en ook nog profiteren van een 10% EXTRA korting. Gewoon omdat het te heet is. Bij de aankoop van de items online en gebruik van de code: reuzesale10 krijgt u dus de 10% extra korting. Bepaalde merken zoals M-Concept, Morero, Colorado, Oakland Njord en nog anderen. Via aanbiedingen.com wordt u op de hoogte gehouden van alle voordeelacties bij Beddenreus.nl.

Reageer