HISWA 2019 te RAI Amsterdam weer een spektakel!

0 ervaringen
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Het is binnenkort weer de tijd van het jaar voor de botenliefhebbers. Het is in maart weer tijd voor HISWA 2019 te RAI Amsterdam.

Wat is HISWA precies? HISWA is dé plek ( ongeveer 50.000m²) voor watersportplezier in amsterdam! Dit markeert in feite de perfecte start van uw watersportseizoen. Te HISWA 2019 zult u boten, onderdelen, clinics, workshops, proefvaarten, accessoires en tal van andere zaken aangaande de watersport kunnen ervaren. Daarnaast zult u van heel scherpe aanbiedingen kunnen profiteren.

Hoe gaat u HISWA ervaren?

Als u een kaart heeft gekocht van HISWA mag u dit evenement bezoeken op een dag naar keuze. Om een stukje innovatie te tonen mag u van de organisatie van HISWA uw toegangskaart zelfs vanaf uw smartphone scannen. Daarnaast mag u ook kosteloos de HISWA Sport Xperience ervaren. Heeft u kinderen tot 16 jaar? Dan mogen deze gratis naar binnen. Het evenment zal op de donderdag én vrijdag tot 22.00 uur open.

Online ticketing

U kunt online uw ticket voor slechts €12,50 per persoon aanschaffen. Dit evenement duurt van 6-10 maart 2019 te RAI Amsterdam. U kunt in principe zelfs vanaf uw treinkaart tot aan uw toegangskaart online bestellen om alles goed in orde te hebben. Maak gebruik van deze aanbieding en haal uw voordeel.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Schrijf een review