HISWA 2019 belooft een waar SPEKTAKEL te worden

0 ervaringen
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Het is weer zover….. de HISWA in Amsterdam is vandaag gestart. Weer 5 mooie dagen met ruim 50.000 m² aan watersportplezier in Amsterdam. Wat mag u verwachten? De HISWA kent vele evenementen rond boten en de watersport. U mag onder andere verwachten: Boten, proefvaarten, onderdelen, accessoires, leuke workshops, clinics, de HISWA Sport Xperience, een echte veiling, de scherpste aanbiedingen en ontmoetingen met andere watersporters. Kortom ……ALLES dat met de watersport te maken heeft. Beleef de HISWA RAI 2019 en laat dit de start van uw watersportseizoen zijn.

HISWA 2019 belooft een waar SPEKTAKEL te worden 1

Hoe belandt u op de HISWA 2019?

U kunt voor het gemak online een ticket halen voor HISWA 2019.  Het evenement duurt van 6 maart tot en met 10 maart 2019. Een toegangskaart kost €12,50 per dag.  Op het bestelbedrag komt er wel een minimale vergoeding bij van €1,- voor servicekosten.

HISWA houdt het vooral simpel en legt ook de teugels in uw handen om dit evenement te bezoeken op een dag naar keuze. De openingstijen zijn op de donderdag en vrijdag verruimd tot 22:00 uur. De HISWA Sport Xperience wordt daarnaast ook GRATIS verzorgd. Heeft u kinderen t/m 16 jaar? Dan mag u deze gerust meenemen, want het is voor hun geheel GRATIS. Het kan een heel leuk uitje wordenvoor het totaal gezin dus. En om mee te gaan met de technologie wordt uw toegangskaart ook nog vanaf uw smartphine te scannen. HISWA is altijd vernieuwend bezig.

**Er zijn ook tal van andere acties die voordelig zijn voor studenten en groepen vanaf 10 personen om voordeliger uit te komen.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Schrijf een review