Het is feest,….het is feest bij Vitstore: 20% korting op het totaal assortiment

Geldig vanaf tot

Het is feest,….het is feest bij Vitstore: 20% korting op het totaal assortiment
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Het lichaam kan veel aan. Met een gezonde levensstijl en genoeg rust lukt het aardig. Toch is het aan te raden om het lichaam extra te voorzien van vitaminen en andere producten om het in topconditie te houden. Vitstore is dé bron van waar u al deze middelen kunt halen tegen de scherpste prijzen. En over het kopen van verkeerde producten hoeft u zich niet druk te maken. Het deskundig personeel van Vitstore voorziet u van advies op maat. En als u slim bent spaart u ook nog VitPoints die extra voordeel opleveren. Meer dan voldoende voordelen te halen.

GlucoMotion® Origineel

 

Vitstore, meer dan alléén vitaminen

Bij Vitstore kunt u veel meer halen dan alleen Vitaminen . Het assortiment is ongekend ruim als het gaat om het verzorgen van het lichaam. U haalt er bijvoorbeeld vitaminen & mineralen, Omega-3 & Vetzuren, afslank middelen, items voor Huid & Haar en PEA. Daarnaast zijn er ook speciale producten voor mensen met problemen tijdens de seizoenswisselingen ( weerstand), Detox & antioxidanten, Darm & stoelgang en tal van andere items. Teveel om op te noemen.

Korting in verband met de jaardag van Vitstore

Vitstore is JARIG en dat mag niet zo voorbij gaan. Er is een feestje …… en die loopt tot en met 16 juli 2018. De jarige trakteert op maar liefst 20% KORTING op het gehele assortiment. Alles mag weg voor 20% minder. U moet slechts meer bestellen dan € 10,- en ook nog de kortingscode: HOERA gebruiken. Alles dat daarna volgt is gewoon om van te profiteren. Maak er dus flink gebruik van. Trakteer uw lichaam op iets extra.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Reageer