Herfstdeal Thermae vanaf €49,95

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Het wordt steeds kouder buiten en dat merken we aan alles. Een dagje sauna met wellness is dan wel lekker. Check dan ook deze Herfstdeal Thermae vanaf €49,95. Heerlijk opwarmen in de sauna en genieten van een thermaal bad. Het verkwikt uw geest en lichaam. Thermae.nl biedt u nu deze luxe herfstdeal aan. Maar wat zit erbij inbegrepen? Nou in ieder geval de hele dag krijgt u toegang tot het wellnesscentrum.

Herfstdeal Thermae vanaf €49,95 p.p

Maar dat is het niet alleen, u ontvangt ook een relax sessie in de massagestoel of de zonnebank. Een tweegangen lunch in het Bread and Bites buffetrestaurant. Uiteraard mag u gratis deelnemen aan de floating, opgietingen en thermaeMotion. Met thermaeMotion ontspant u zich door middel van drijven op het water. Dit is een zeer ontspannende sessie. Hierbij wordt er ook muziek afgespeeld. Het warme water voert u mee op de stroming. Echt het proberen waard. Natuurlijk mag u ook gratis gebruik maken van het scrubzout en de shampoo’s.

Na een dagje sauna behoefte aan een gezichtsbehandeling?

Heeft u ook behoefte aan een beauty behandeling? Bezoek dan de schoonheidsspecialiste. En ga voor een gezichtsbehandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van heerlijke producten. U heeft daarbij de keuze voor een behandeling van 25 minuten of 50 minuten. Overigens dient u wel bij te betalen voor de behandeling, want deze is niet inbegrepen bij de Herfstdeal. De herfstdeal kunt u uitsluitend online boeken en is geldig tot en met 20 december 2019. Iedere dinsdag is het badkledingdag en elke donderdag ongeklede dag. Bekijk daarvoor de kalender zodat u uw herfstdeal kunt plannen aan de hand van uw persoonlijke voorkeur.

Aanbiedingen.com plaatst regelmatig Sauna en Wellness deals. Nederland kent meerdere sauna en wellness oorden. Wilt u deze aanbieding boeken? Klik dan bovenaan deze pagina op de aanbieding. Wij zorgen er dan voor dat u wordt doorverwezen naar de website van Thermae.nl.

Schrijf een review