Heineken Flashdeal: 45% korting op de Heineken SUB + een Torp pakket voor €79,- (in plaats van €99)

0 ervaringen
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Heineken is geen onbekend merk binnen de gemeenschap. Tussen als de grote biermerken hebben ze een heel goede positie ingenomen en het kan alleen maar beter. Heineken is heerlijk heleder en dat heeft het te danken aan het brouwproces. Dit proces duurt 28 dagen en het bier wordt daarna 21 dagen gerust om het heerlijk en helder te maken. Iets langer dan dan de andere pilseners. Dat maakt Heineken dus Heineken. Deze pilsener wordt enkel gebrouwen met zuiver water, mout, hop en de unieke Heineken A-gist. Overal ter wereld weet men wel dat Heineken bier wel apart en heerlijk smaakt. En men weet dat er garantie is voor de kwaliteit. Vandaag en morgen heeft Heineken een FLASHDEAL. Wilt u weten wat deze ‘surprise’ deal inhoudt? Leest u dan maar gezellig mee.

Vandaag en morgen Heineken Flashdeal met zeer Hoge kortingen!

Heineken heeft vandaag en morgen hoge kortingen aan te bieden. Gewoon omdat het even kan! Deze flashdeal is geldig van vandaag, 25 september 2017 om 18.00u  tot 26 september 2017 om 23.59 uur. U kunt deze dagen dan profiteren van hoge kortingen op onder andere de Heinken Sub en op een Torp pakket. We geven u hierbij kort aan wat de kortingen inhouden.

Heiniken SUB – De Heineken SUB is niets anders dan een tap voor thuis. U kunt thuis lekker genieten van een tapbiertje. Zeer eenvoudig kunt u dit op elk gewenste plek plaatsen. Deze SUB krijgt u vandaag en morgen krijgen voor slechts €109,- , dat is een korting van 45% korting. Niet te lang wachten , want deze actie is echt een unieke.

Torp pakket– U kunt tijdens deze actie een Torp pakket bestellen voor maar €79,- (i.p.v. €99). Een korting van maar liefst €20,- . Dit pakket bestaat uit 14 Heineken Torps +6 bierglazen. Dit mag echt wel gerekend worden tot een super aanbieding. Maak er gebruik van!

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

 

Schrijf een review