0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:
success 100%

Halfords staat bekend als de webshop waar u alles voor de auto en de fiets kunt halen. Dat is tenminste wat u vanouds af weet. In de afgelopen jaren is Halfords gaan groeien naar veel meer dan dat.  Naast spullen voor de auto en fiets kunt u nu ook Elektronica, spullen voor de Camping & Vrije tijd en spullen voor de kinderen. Daarnaast weet u dat Halfords het adres is om de populairste fietsen vandaan te halen z.a. Omafietsen, Kinderfietsen, Stadsfietsen, Vouwfietsen, Bakfietsen, Transportfietsen en ook Elektrische fietsen.

Bezoek een fysieke winkel in uw buurt

Halfords heeft 30 winkels over geheel Nederland. Ze zijn de mening toegedaan dat ze binnen het bereik van elke Nederlander moeten zijn. De Halfords zijn te vinden van Almere naar Zoetermeer. Wilt u weten welke store het dichtbijst zit in de buurt bij u? Maakt u dan gebruik van de storelocator die op de website van halfords.nl te vinden is. U vult dan uw postcode of woonplaats in en voila …u weet waar u moet wezen na op de zoekknop gedrukt te hebben.

Halfords Actieperiode gelanceerd!

Het is nog steeds zomer, maar niet al te lang meer. Dat betekent dat u nog goed moet genieten van de laatste zomerweken. Natuurlijk zult u nog wel wat spullen nodig hebben om bijvoorbeeld uw auto te onderhouden of om uw fiets te repareren. Of moet u nog wat spullen kopen om de kinderen gereed te hebben voor de school? In dat kader heeft Halfords een paar leuke acties gelanceerd waarbij u tal van voordelen uit kunt halen.

Haal uw voordeel bij de onderstaande acties:

  • Was en poetsactie– gedurende komende weken mag u was- en poetsproducten halen die sterk zijn afgeprijsd. De producten van onder andere het merk Meguiar’s zijn sterk afgeprijsd.
  • Bakfietsactie– Er is ook een actie waarbij verschillende modellen en merken bakfietsen tegen aantrekkelijke prijzen verkocht zullen worden. Ook biedt Halfords u een lease optie aan. Is gewoon een kwestie van kiezen welke het beste bij u past. Kies voor een Troy of Vogue Elektrische bakfiets.
  • Kinderfietsactie–  Ook mag u van Halfords uw kinderen verrassen mer heel leuke kinderfietsen. U heft keus uit heel schattige, leuke kinder loopfietsen en kinderfietsen die starten bij prijzen vanaf € 42,49. De fietsen zijn versierd met afbeeldingen van populaire cartoonfiguren.
  • Fietstasactie– Veel Nederlanders doen boodschappen op de fiets. Het is dan handig om een goede tas te hebben om te spullen in te plaatsen. Halfords geeft u een ruime keus aan fietstassen die u nu tegen kortingsprijzen mag aanschaffen.
  • E-Bike actie– Geen geld om een elektrische fiets te kopen? Lease dan maar gerust eentje via Halfords.  Halfords heeft een heel goede transparante deal in elkaar gezet waarvan u gerust gebruik kunt maken. Vanaf het begin weet u waaraan u toe bent.

Dit zijn een paar van de acties die Halfors recent heeft gelanceerd. U mag tot en met 29 september 2019 kijken welke actie u het beste bevalt. Wees er snel bij, want u kunt achter het net vissen indien u al te lang wacht. Via aanbiedingen.com krijgt u vaker zulke aanbiedingen te zien. Verlies deze website dus niet uit het oog, er is ALTIJD wel een voordeel te halen.

Schrijf een review