Halfords actieperiode gelanceerd

0 ervaringen
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Halfords is er wéér met verschillende acties op producten, waavan u moet profiteren. U kent Halfords toch? Dé zaak die alles heeft voor auto en fiets? Nog niet? Indien zulks nog niet het geval is, kan het zijn dat u tal van goede deals heeft mis gelopen. Maar geen nood. Maak dan nu kennis met Halfords! Zoals eerder aangegeven haalt u bij Halfords…. alles voor uw auto en fiets. Van A-Z, als het gaat om onderhoud tenminste. Dat is de manier van Halfords om te zeggen dat uw investering zo lang als mogelijk in topconditie moet verkeren. Bekijk het assortiment en bestel bestel onderhoudsproducten en meer tegen de scherpste prijzen. Nog een belangrijke mededeling: de Halfords actieperiode is gelanceerd, dus kijkt u uit naar de kortingen.

Halfords actieperiode gelanceerd

Om de zoveel tijd mag u bij Halfords weer diverse spullen halen tegen extra kortingsprijzen. Het is weer één van die tijden. U mag in de periode tot en met 29 maart weer voordelig shoppen. Halfords heeft weer een selectie gemaakt van producten waaruit u mag kiezen. Deze producten worden dan tegen extra extra scherpe prijzen online verkocht. U mag voor deze duur kiezen uit:

  • Actie op ALLE was & poets- Bij het bestellen van was & poets betaalt u voor 2, maar krijgt er 3;
  • Halfords olie krijgt u tegen 40% korting;
  • Cumberland fietsen in de uitverkoop- Alle fietsen van dit merk gaan weg tegen kortingen van tot € 50,-;
  • De E-Bike van Popal Sway is afgeprijsd van € 1099,- naar € 999,-;
  • De Thule dakkoffers en de fietsendragers acties gaan onverkort door. Op de dakkoffers en fiestendragers zijn er kortingen die oplopen tot wel meer dan € 100,-;
  • Tot 30% korting op Sneeuwkettingen. 

Halfords komt steeds weer met deals die heel goed gebruikt kunnen worden. Het gaat doorgaans om producten die direct in de praktijk te gebruiken zijn.  Bekijk het assortiment en plaats online uw bestelling.

Assortiment van Halfords aan het uitbreiden

Door de tijden heen is Halfords gaan groeien in de productenaanbod. In  het prille begin haalde u er bijvoorbeeld meer onderhoudsproducten voor de auto en fiets(accesoires). Momenteel is het aanbod gegroeid tot veel meer waaronder fietsen, e-bikes, elektronica, winteronderhoudsproducten ( ook sneeuwkettingen) en meer. U mag ons best geloven als we zeggen dat het veel is, maar daarom wordt u uitgenodigd om het assortiment online te bekijken op uw tijd. Dan heeft u een beter beeld en kunt u ook bestellen.

Aanbiedingen.com is van alle markten thuis, volgt u deze site dus elke dag voor de leukste en voordeligste kortingsacties.

Schrijf een review